Aplicatii, Transport/Travel — April 24, 2024 at 4:18 pm

Star Taxi își extinde serviciile în 4 noi orașe din țara ajungând la peste 25 de orașe la nivel național

by

Star TaxiStar Taxi, cea mai mare aplicație de transport dezvoltată de o companie românească, își extinde serviciile în Arad, Craiova, Galați și Timișoara, fiind disponibilă în prezent în peste 25 de orașe la nivel național. Cu peste 80% dintre șoferii de taxi din fiecare cele trei orașe prezenți în aplicație, Star Taxi va oferi un timp de preluare al clienților extrem de redus.

Vicol Moldoveanu Star TaxiLa fel ca în toate orașele în care Star Taxi este prezent, utilizatorii au posibilitatea de a selecta opțiunea de plată dorită – card, numerar sau opțiunea corporate, prin serviciul Star Taxi Corporate dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaților.

Aplicația Star Taxi înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 3,5 milioane de descărcări din Google Play sau App Store.

„Ne extindem serviciile în 4 noi orașe importante din țară, iar evoluția continuă. Vom oferi utilizatorilor Star Taxi aceleași costuri transparente, fără tarife dinamice, punându-le la dispoziție cea mai apropiată mașină, în cel mai scurt timp, dar și opțiunea corporate dedicată companiilor, pentru decontul transportului angajaților”, a declarat Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi.

Media ratingului șoferilor Star Taxi este de peste 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de peste 90%. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile. De asemenea, șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor efectuate de clienți.

Serviciul Corporate disponibil pentru companii  

Prin serviciul Star Taxi Corporate, companiile pot asigura transportul decontat angajaților, cu posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, având, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat. Clienții au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate.

În prezent, peste 15.000 de angajați beneficiază de serviciul Corporate, iar Star Taxi a semnat parteneriate cu peste 100 de companii medii și mari din România.