Data Center / Storage — May 24, 2024 at 11:34 am

Vertiv invită resellerii europeni să se alăture inițiativei sale de vânzări European Football Challenge 2024

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, este încântat să anunțe lansarea European Football Challenge 2024, o inițiativă pentru partenerii de vânzări europeni.

European Football Challenge 2024 este deschisă partenerilor noi și existenți din țările participante, inclusiv Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Regatul Unit, oferind șansa de a câștiga bilete exclusive la meciurile Cupei Europene 2024 și alte premii.

Euro-Promo-2024-Incentive-social media banner IG-1080x1080

Pentru a câștiga bilete la meciurile Cupei Europene 2024, partenerii trebuie să finalizeze următoarele cinci acțiuni până la 31 mai 2024:

Să transmită dovada achiziției în Vertiv Football Portal
Să se înregistreze în Programul de parteneri Vertiv (VPP)
Să înregistreze trei oferte pe VPP prin înregistrarea ofertei
Să finalizeze instruirea pentru un produs la alegere pe VPP
● Să posteze pe LinkedIn explicând de ce aleg Vertiv pentru clienții lor – cu hashtag-ul promoțional #IChooseVertiv

Primele cinci persoane care finalizează cu succes toate aceste acțiuni vor câștiga un loc la escapada dedicată fotbalului organizată de Vertiv la Gelsenkirchen, Germania, pe 20 iunie 2024. Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 iunie 2024.

De asemenea, partenerii vor avea șansa de a câștiga credite pentru fiecare vânzare înregistrată între 29 aprilie 2024 și 14 iulie 2024. Cei care au cele mai multe credite la sfârșitul fiecăreia dintre cele cinci runde ale turneului de fotbal vor câștiga premii, cum ar fi un tricou național de fotbal. Pentru a se califica, partenerii trebuie doar să prezică câștigătorii și scorurile pentru fiecare meci din rundă folosind European Football Challenge și să înregistreze vânzări în fiecare etapă. În plus, achizițiile de produse din canalul de distribuție pentru prima dată vor fi recompensate cu premii fantastice.

Martin Ryder, director de vânzări al canalelor de distribuție pentru Europa de Nord la Vertiv, afirmă: „Partenerii noștri sunt cei care dau viață afacerii noastre și suntem încântați să oferim această oportunitate interesantă de a-i implica și de a-i recompensa prin inițiativa European Football Challenge 2024. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum partenerii noștri își arată dăruirea și pasiunea prin această nouă inițiativă.”

Pentru mai multe informații despre European Football Challenge 2024 și despre cum să participați, vizitați vertivfootballchallenge2024.com. Termenii și condițiile pot fi găsite aici.