MANAGEMENT — May 27, 2024 at 9:37 am

Allied Telesis îl numește pe Jon Wilner ca vicepreședinte Customer Success

by

Allied Telesis, lider global în soluții de conectivitate și instrumente inteligente de rețea, a anunţat recent că Jon Wilner este acum vicepreședinte Customer Success, alăturându-se companiei pentru a construi noi programe de servicii dedicate îmbunătățirii clienților.

john_wilner„Sunt încântat să lucrez din nou cu o echipă de asistență globală atât de puternică, lider în ingineria de soluții și servicii profesionale și gestionate de la distanţă. Nu este nimic mai important pentru Allied Telesis decât relațiile cu clienții și suntem concentrați pe inovarea soluțiilor noastre pentru nevoile lor în schimbare”, a spus Wilner.

Wilner a lucrat la Allied Telesis timp de 10 ani între 2005 și 2015. Cea mai recentă poziţie a fost cea de director general de operațiuni la firma Cognizant.

 

 

„Sunt foarte fericit că Jon s-a alăturat familiei Allied Telesis. Cu leadership-ul său avansat și angajamentul față de experiența clientului, clienții noștri vor experimenta un nivel de creștere și succes mai bun ca oricând înainte,” a spus EuJin Lim, președinte, Allied Telesis.