NEWS — October 21, 2021 at 9:59 pm

DRUID anunță creșterea veniturilor recurente lunare și anuale

by

DruidDRUID anunță creșterea de 5 ori a veniturilor lunare recurente și 2,3 milioane USD în venituri recurente anuale la nivelul lunii septembrie 2021.

Strategia agresivă de extindere pe piețele globale s-a concretizat în peste 1500 de conturi active pe toate continentele, iar valoarea totală plătită de clienții internaționali a ajuns la 49% din venituri. DRUID a pivotat în 2021 strategia de poziţionare, părăsind mediul aglomerat al asistenților virtuali pentru a defini un segment complet nou, revoluţionar, de aplicații de business automatizate conversațional prin roboți UiPath. Compania are în prezent birouri în Houston, Texas (SUA) și Londra (Marea Britanie) și intenționează să deschidă noi locații în Frankfurt (Germania), Tokyo (Japonia) și în Dubai (EAU), cu planuri pe termen lung de a-și crește prezența pe piețele din UE și SUA.

DRUID transformă modul în care companiile folosesc automatizarea activităţilor repetitive. Odată cu lansarea versiunii Oxygen, DRUID oferă o abordare integrată pentru a construi și implementa aplicații de business automatizate conversaţional mai repede ca oricând, pentru orice industrie sau proces.