Networking, Retail / Horeca — July 28, 2022 at 9:21 am

Servicii multiple, perfecte în noi mall-uri

by

Aeon este cel mai mare dezvoltator și operator de centre comerciale din Japonia și cel mai mare retailer din Asia, cu peste 300 de filiale și companii afiliate, de la magazine de proximitate și supermarketuri, până la mall-uri și magazine specializate. În 2015, Aeon a deschis mall-ul Long Bien în Hanoi, care includea restaurante, magazine de vânzare cu amănuntul și divertisment – cinema, karaoke etc.

aeon-mall-hd.jpgNoul mall avea nevoie de o rețea cu fir de înaltă performanță și fiabilă, sigură, ușor de utilizat și capabilă să gestioneze mai multe sisteme IT convergente, inclusiv supraveghere video, management al clădirilor, ghișee, semnalizare digitală, parcare etc. Compania a dorit și acces wireless gratuit la internet pentru vizitatori.

Aeon Mall Long Bien avea nevoie de o soluție care să acopere cerințele înalte – și, astfel, au ales produse și servicii avansate de la Allied Telesis.
Datorită succesului proiectului, Aeon a selectat Allied Telesis și rețele convergente de înaltă performanță în alte mall-uri din Asia.
Inginerii Allied Telesis au proiectat noile rețele, au instalat și configurat dispozitive și au testat soluția completă. Reprezentanții de vânzări și inginerii au lucrat la fața locului la mall-uri înainte, în timpul și după deschidere, oferind îndrumare și sprijin.

În noile Mall-uri Aeon, sunt acum rețele performante, cu switchuri Layer 3 la bază, cum ar fi seriile x610 și  x510. Acestea folosesc Virtual Chassis Stacking (VCStack™) pentru a crea un singur dispozitiv virtual din mai multe unități, pentru un design puternic. Nucleul de rețea garantează acces neîntrerupt la numeroasele sisteme online convergente și fluxuri de supraveghere video.

Switch-urile edge Allied Telesis au Power over Ethernet Plus (PoE+) pentru a conecta și alimenta punctele de acces wireless de clasă Enterprise TQ4600, camerele de securitate IP și alte puncte finale. Agregarea asigură conectivitate rezistentă între edge și core.

Firewallurile AR4050S UTM asigură conectivitate sigură la Internet și gestionarea simplă a utilizării aplicațiilor, precum și protecție împotriva amenințărilor împotriva intruziunilor externe.

Aeon Mall are, astfel, rețele rezistente și de înaltă performanță în fiecare dintre noile mall-uri din Asia. Soluțiile Allied Telesis oferă acoperire wireless perfectă în întregul complex, oferind vizitatorilor acces excelent la Internet de pe dispozitivele lor mobile.

Sistemele multiple convergente din rețea funcționează fără perfect, fără probleme de conectivitate sau întreruperi ale funcționării.

Filosofia Aeon Mall a pune clientul pe primul loc, iar noile sale destinații de retail și de divertisment vor contribui la economia locală și la viața comunității. Aeon Mall va dezvolta mai multe noi mall-uri în Asia de Sud-Est și intenționează să continue să folosească soluțiile, produsele și serviciile fiabile pe care Allied Telesis le oferă.