Hardware — January 17, 2023 at 4:45 pm

HUAWEI MatePad SE de 10,4 inchi prezintă o experiență complet nouă de divertisment la domiciliu

by

Tableta HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci, concepută pentru uz casnic a fost lansată recent și oferă o comoară de noi instrumente de divertisment acasă. Noua generație HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci este tot ceea ce consumatorii au ajuns să se aștepte de la o tabletă, oferind utilizatorilor libertatea de a viziona și de a naviga cu ușurință. În special, MatePad SE vine cu o mulțime de noi funcții de învățare online, citire de cărți electronice și navigare în știri, pentru a satisface nevoile întregii familii.

HUAWEI MatePad SETableta HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci este echipată cu un ecran spațios 2K Eye Comfort HUAWEI FullView, care a trecut de certificările TÜV Rheinland Low Blue Light și fără pâlpâire pentru ameliorarea dovedită a oboselii oculare. Raportul ecran-corp de 83% asigură o vizionare captivantă, iar corpul aerisit de 440 g are un cadru mijlociu robust, care asigură o utilizare durabilă. Corpul tabletei a trecut o serie de teste de extrudare stricte și este mai mult decât echipat pentru a face față incidentelor ocazionale întâlnite în viața de zi cu zi, cum ar fi căderile accidentale. Noile caracteristici inteligente fac din MatePad SE un Super Dispozitiv care aduce beneficii fiecărui membru al familiei.

Câmp vizual vast, liniștitor pentru ochi
Ecranul 2K HUAWEI FullView de 10,4 inci al tabletei vine cu un raport ecran-corp de 83%, rezoluție 2K și densitate de 225 de pixeli, oferind o imagine clară și vie dintr-o singură privire. Ajustarea luminozității la nivel 4096 se modifică în timp real pentru a ține cont de condițiile de iluminare ambientală și pentru a menține ochii împrospătați în fiecare moment. HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci a trecut de certificările TÜV Rheinland Low Blue Light și Flicker-free, demonstrând ameliorarea oboselii oculare.

Aspect elegant, minimalist
HUAWEI MatePad SE 10,4 inci este fabricat din aliaj de aluminiu, care este aplicat printr-un proces de sablare, pentru a produce un luciu metalic surprinzător. Tableta este concepută cu un pas spre viitor și ca o odă a esteticii simetrice clasice, făcându-o completarea perfectă pentru orice casă.

Fiind o tabletă destinată locuinței, HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci cântărește doar 440 g și este ușor de ținut. Corpul său durabil a fost încercat și testat pentru a rezista la picături și extrudare, astfel încât accidentele și picăturile minore să nu spargă ecranul sau să deformeze corpul, făcând dispozitivul deosebit de potrivit pentru copii.

Sunet surround reglat de Huawei Histen 8.0
HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci include două difuzoare în corpul său subțire, care generează sunet atât din partea stângă, cât și din cea dreaptă, pentru a oferi o experiență de ascultare completă și captivantă. Histen 8.0 oferă efecte audio adaptabile automat, bazate pe context și un reglaj fin, care țin cont de gama de frecvență și nivelul de volum și acceptă îmbunătățiri extrem de precise.

HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci îmbunătățește vocile, pentru a oferi o bucurie absolută prin intermediul dialogurilor din filme, al videoclipurilor, al cursurilor online și al apelurilor video. Un algoritm unic de extracție a vocii umane pe canalul central face ca vocile să iasă în evidență. Mai mult de atât, HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci folosește algoritmul stratului inferior pentru a identifica tipurile de aplicații și pentru a ajusta automat efectele sonore ale difuzorului, păstrând sunetul curat fără a fi nevoie să depuneți vreun efort.

HarmonyOS 3: Inteligența primește o îmbunătățire

HarmonyOS 3 vă permite să vă gestionați dispozitivele și conexiunile dintr-un singur loc și chiar să partajați dispozitive între conturi, pentru a face operațiunile între dispozitive mai ușoare ca niciodată. De exemplu, HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci vă permite să vă conectați la o pereche de FreeBuds pur și simplu trăgând și plasând pictogramele corespunzătoare pentru a comuta sunetul tabletei la o pereche de căști.

HarmonyOS 3 permite o navigare lipsită de orice probleme, acceptând stocarea de Widgeturi de servicii de aceeași dimensiune și combinații de Widgeturi de servicii și comenzi rapide de diferite dimensiuni, pentru un acces mai ușor la conținutul și funcțiile dumneavoastre preferate. Noua caracteristică Multi-Window transformă tableta într-un instrument remarcabil de multi-tasking, care acceptă până la patru sarcini simultane. Noua și îmbunătățita caracteristică App Multiplier vă permite să deschideți până la patru sarcini în desfășurare într-o singură aplicație. De exemplu, când deschizi WhatsApp pentru chat, cu două ferestre de chat una lângă alta, precum și două alte pagini.

Disponibilitate
HUAWEI MatePad SE 10.4-inch is purpose-designed to excel within the home, with its vast display, which is comfortable for users of all ages, and immersive audiovisual features. It also serves as a prime learning and entertainment companion for children, as it’s ideal for both attending online courses and watching cartoons. For these reasons and more, MatePad SE is the tablet that’s a perfect fit in any household.

HUAWEI MatePad SE de 10,4 inci este conceput special pentru a excela în casă, cu afișajul său generos, care este confortabil pentru utilizatorii de toate vârstele și cu funcții audiovizuale captivante. De asemenea, servește ca partener principal de învățare și divertisment pentru copii, deoarece este ideal atât pentru a participa la cursuri online, cât și pentru a viziona desene animate. De aceea și din toate celelalte motive enumerate mai sus, MatePad SE este tableta care se potrivește perfect în orice familie.

HUAWEI MatePad SE 10.4-inch este disponibil în HUAWEI Store, în două variante de memorie: 4GB+64GB, la prețul de 1099 lei și 4GB+128GB, la prețul de 1199 lei. Toți utilizatorii site-ului care se abonează la newsletter până la data de 17 ianuarie 2023 primesc automat un voucher de reducere de 10% pentru noua tabletă. Voucherul este valabil până la data de 28 februarie 2023. În plus, toți clienții care achiziționează tableta HUAWEI MatePad SE până la data de 17 ianuarie 2023 intră automat în tragerea la sorți, unde au șansa de a căștiga un telefon HUAWEI nova 9. Clienții HUAWEI Store, beneficiază de până la 12 rate fără dobândă, puncte de fidelitate HUAWEI la orice achiziție și livrare gratuită și rapidă.