Evenimente — March 14, 2023 at 2:31 pm

Huawei Store la a doua aniversare

by

Ziua de naștere este cea mai importantă zi din an și înseamnă întotdeauna o mare sărbătoare. La aniversarea din acest an, Huawei Store suflă în două lumânări pe tort și împarte cadouri dulci cu clienții săi. Puteți găsi numeroase reduceri, oferte fulger și oportunități hipnotizante de a economisi la unele dintre produsele de top, pentru orice gust, nevoie și buget.

huawei-store-implineste-2-aniHuawei Store vă invită la o celebrare specială a celei de-a doua sa aniversări, pregătind o mulțime de oferte atractive. Petrecerea va fi consistentă și cu o durată prelungită – ofertele atractive cu ocazia aniversării Magazinului Online HUAWEI vor dura 18 zile. Sărbătoriți ziua de naștere a Huawei Store în perioada 13-31 martie, cumpărând dispozitivele visurilor dumneavoastră la cele mai bune prețuri.

Oferte speciale la aniversarea Huawei Store
Oferta include reduceri la toate categoriile de produse. Accesați site-ul pentru a afla mai multe informații și pentru a verifica ofertele uimitoare Huawei. De asemenea, toți utilizatorii noi care se abonează la newsletter-ul HUAWEI Store obțin un cupon de reducere de 10% care poate fi utilizat pentru orice produs din campanie.

Câteva dintre ofertele valabile până pe 31 martie:

• Reduceri suplimentare cu 10% extra cupon
o HUAWEI WATCH GT 3 Pro 43mm, carcasă Ceramic, curea piele White – 1349 lei, de la 2199 lei;
o HUAWEI WATCH FIT 2 Deep Tarnish Midnight Black Silicone Strap – 494 lei, de la 749 lei;
o HUAWEI nova 10 8GB+128GB Starry Silver – 1979 lei, de la 2499 lei;
o HUAWEI nova 9 SE, Telefon Mobil 8GB+128GB, Midnight Black – 989 lei, de la 1599 lei;
o HUAWEI FreeBuds Pro 2 Silver Blue – 674 lei, de la 899 lei;
o HUAWEI MatePad Paper 10.3 WIFI 4GB+64GB Black – 1799 lei, de la 2399 lei;

• Pachete speciale
o FreeBuds 5i la doar 299 lei extra la achiziția produselor: nova 10 SE, nova 9 SE, nova Y 90, WATCH GT 3;
o nova Y 70 la doar 599 lei extra la achiziția produselor: WATCH GT 3 Pro, WATCH D, WATCH Buds, WATCH GT 3;
o FreeBuds Pro 2 la doar 499 lei extra la achiziția produselor: WATCH GT 3 Pro, WATCH D, WATCH Buds;

Premii – poți câștiga super premii: un Mate 50 Pro Black sau un WATCH 3 Pro Classic Brown

• Caruselul Cupoanelor – utilizatorii pot învârti zilnic de două ori și pot câștiga cupoane în HUAWEI Store. Condiția este ca utilizatorii să dețină sau să își creeze gratuit un ID HUAWEI.
o marele premiu: 1 x Mate 50 Pro Black:
o cupon 2000 lei MateBook X Pro 2022;
o cupon 200 lei pentru orice telefon;
o cupon 200 lei pentru orice laptop;
o cupon 100 lei pentru orice smartwatch;

•  șansa de a câștiga 1x WATCH 3 Pro Classic, prin tragere la sorți, pentru toți utilizatorii noi care se abonează la newsletterul HUAWEI Store, în perioada 13-19.03.2023

Alte beneficii

• Dublu puncte HUAWEI la toate produsele – toți utilizatorii care plasează comenzi cu un ID HUAWEI valid primesc automat dublu puncte de fidelitate. Aceste puncte HUAWEI pot fi transformate în discounturi la comenzile viitoare.

• Livrare gratuită și rapidă, 12 rate 0%, plată ramburs fără taxe adiționale

Dar asta nu e tot – în timpul aniversării Huawei Store, vor avea loc vânzări de tip flash sale, așa că abonați-vă la newsletter-ul Huawei pentru a afla și a profita de cele mai tari promoții. Sărbătorind ziua de naștere a Huawei Store, puteți face un cadou pentru dvs. sau pentru cei dragi.

Pune-ți o dorință și cumpără dispozitivele Huawei de top
Puteți alege dintr-o varietate de produse, inclusiv cele mai apreciate dispozitive Huawei care au fost lansate recent – smartphone-uri, ceasuri, laptopuri, tablete și căști. Disponibil chiar acum la un preț redus, 5309 lei folosind cuponul de 10% disponibil la abonarea la newsletter, este smartphone-ul emblematic al Huawei, care a dus fotografia mobilă la cel mai înalt nivel posibil în 2022. HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o remarcabilă cameră foto de 50MP, cu o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, care o apropie și mai mult de capacitățile unei camere DSLR profesionale. Acest dispozitiv va permite pasionaților să realizeze fotografii de cea mai bună calitate, capturând toate culorile și detaliile realității. Datorită performanțelor generale, a designului elegant, dar extrem de durabil, și a tehnologiei de vârf în fotografia mobilă, HUAWEI Mate 50 Pro va fi o alegere excelentă pentru orice pasionat de fotografie. Îl puteți achiziționa acum în oferta specială Huawei la prețul de 5309 lei, de la 5999 lei (obțineți cuponul de 10% prin abonarea la newsletter).

Disponibil în ofertă special, 1979 lei (folosind cuponul de 10% disponibil la abonare), de la 2499 lei, HUAWEI nova 10 este un smartphone special care îți va satisface toate așteptările. Designul subțire, cu variante elegante de culori înstelate, sistemul puternic de camere foto cu cameră frontală de 60 MP cu focalizare automată cu unghi ultra larg de 60 MP, performanțele puternice și autonomia de lungă durată a bateriei, sunt doar câteva elemente cheie ale acestui dispozitiv excepțional.

Dacă iubiți sportul sau activitățile în aer liber, HUAWEI WATCH GT 3, GT 3 Pro sau GT 3 SE ar putea fi cea mai bună alegere. Această serie de ceasuri inteligente sportive avansate nu numai că oferă un design uimitor, cu materiale de calitate superioară care creează o senzație de lux, dar vine și cu o funcție științifică de gestionare a sănătății și activității fizice, precum și cu performanțe ridicate. HUAWEI WATCH GT 3 Pro își propune să ofere un antrenament științific pentru a-i ajuta pe utilizatori să rămână activi în viața de zi cu zi, cu funcții avansate de urmărire a sănătății, inclusiv monitorizarea constantă a ritmului cardiac, a SpO2 și a stresului, precum și urmărirea precisă a somnului. Acum îl puteți achiziționa la prețuri speciale, cu o reducere suplimentară de 10% prin abonarea la newsletter.

HUAWEI MateBook din familia seriei D este o bună ofertă pentru cei care caută cel mai avantajos laptop adaptat nevoilor lor. Acesta combină perfect inovația cu accentul pus pe aspectele cheie de utilizare. În special HUAWEI MateBook D 16 stabilește ștacheta la un nivel ridicat în ceea ce privește greutatea mica și subțirimea. Este un laptop creat pentru profesioniști, creativi și pentru oricine caută o sursă nesfârșită de putere și o ușurință fără compromisuri în activitatea de zi cu zi. Punctul său forte este în special ecranul mare și de înaltă calitate.

Dacă sunteți în căutarea unei tablete la un preț promoțional, puteți obține acum HUAWEI MatePad SE, cea mai accesibilă tabletă Huawei, la doar 989 lei, de la 1099 lei, folosind cuponul de 10%. Aceasta a fost concepută pentru consumatorii care doresc să își ducă creativitatea și productivitatea la niveluri de neatins până acum. Tableta oferă un ecran cu HUAWEI FullView 2K Eye Comfort, cu un design reîmprospătat, o calitate de top, performanță și o experiență audio-vizuală remarcabilă pentru utilizator.

Folosind căștile Huawei, vă puteți bucura de un sunet de înaltă calitate. Acest lucru este asigurat de una dintre cele mai bune căști wireless disponibile pe piață – HUAWEI FreeBuds Pro 2, disponibile astăzi în promoția aniversară la 674 lei, de la 899 lei, folosind cuponul de 10% reducere. Aceste căști încorporează capabilități TWS de ultimă generație și duc acustica la perfecțiune. Căștile vin cu un sistem de sunet de înaltă calitate cu două difuzoare și tehnologie digitală cross-over, cu anulare a zgomotului, bas îmbunătățit și un sunet bogat și detaliat. Aceste căști au primit certificarea HWA și Hi-Res Wireless Dual HD Audio.

Certificate pentru calitatea sunetului Hi-Res sunt și cele mai noi și foarte bine primate căști HUAWEI FreeBuds 5i. Remarcându-se printre alte modele cu prețuri similare, acestea oferă un confort sporit la purtare, o anulare îmbunătățită a zgomotului de până la 42 dB și o durată lungă de funcționare cu o singură încărcare. O altă noutate este primul smartwatch din industrie cu capac magnetic de tip pop-up și căști integrate, HUAWEI WATCH Buds. Acesta combină caracteristicile și funcțiile ambelor dispozitive inteligente – căștile TWS și ceasurile inteligente – într-un dispozitiv portabil ingenios.