Foto-Video-Audio — September 30, 2020 at 4:10 pm

Cum schimbă televizoarele TCL experiența de vizionare de acasă

by

Cum schimba televizioarele de la TCL experienta de vizionare de acasa 1_Mini_LED_X10_p1TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel mondial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare și brevetare, prin tehnologia de top folosită și performanțele vizuale și auditive, face accesibilă din intimitatea sufrageriei experiența de vizionare la nivel de cinema. Cum să te bucuri la superlativ de blockbustere, serialele și emisiunile care te țin cu sufletul la gură, jocuri, muzica preferată și competițiile sportive ale momentului? Iată selecția de tehnologii și funcționalități pe care le poți găsi la televizioarele TCL recent lansate, disponibile pe piața din România, pe eMag, în Carrefour și Auchan.

Tehnologia Mini LED – contrast și detalii cromatice la un cu totul alt nivel

Când vine vorba de tehnologie autentică Mini LED, alege TCL 65X10. Cele peste 15.000 de LED-uri ultra subțiri, împărțite în 768 de zone, oferă detalii vibrante ale imaginii care, cu tehnologia Quantum Dot, prezintă claritate și o calitate lină a imaginii afișate în scene cu mișcări rapide. Seria X10, din care face parte acest televizor, aduce mai multă profunzime în fiecare detaliu. Pentru inovație tehnologică, seria X10 a primit la Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 2019 prestigiosul premiu “Home Theater Gold Award”.

De altfel, noile serii TCL, lansate în 2020 dispun de cea mai înaltă tehnologie de redare a imaginii Quantum Dot, oferind consumatorilor un miliard de culori și nuanțe diferite care transformă vizionarea într-o experiență la cinema.

De asemenea, noile televizoare TCL sunt echipate cu tehnologiile 4K HDR PREMIUM, HDR 10+ și Dolby Vision HDR, care oferă luminozitate uimitoare, rezoluție excepțională, culori vii a căror reproducere o depășește pe cea a altor modele LED sau OLED, contrast extraordinar, detalii excepționale de umbră, scene perfect încadrate și imagini de o claritate înaltă. Astfel, poți experimenta la tine acasă imagini bogate, realiste, indiferent dacă vizionarea are loc în întuneric sau în bătaia razelor de soare.

100HZ Motion Clarity oferă și mai multă claritate și luminozitate, afișând imagini la 100 de cadre pe secundă, o viteză de două ori mai rapidă decât cea întâlnită la modelele tradiționale de 50Hz, rezultând imagini super clare.

În plus, algoritmul de estimare și compensare a mișcării stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând imagini de o acuratețe superioară, fascinantă.

AI 8K: Cu un pas în viitor, pentru o experiență memorabilă în prezent

Dacă vrei să ajungi în lumea 8K, atunci investește în experiența ta de home-entertainment prin seria X91. Rezoluția 8K a seriei este de 4 ori mai mare decât a televizoarelor UHD 4K și de 16 ori mai mare decât a televizoarelor Full HD: cu 7680 x 4320 pixeli, aceasta ajunge la 33,18 milioane de pixeli, pentru o imagine mult mai clară și mai detaliată.

TCL_X915_8K 1În 2020 nu există numeroase filme sau conținut video disponibile în rezoluție 8K, motiv pentru care tehnologia TCL 8K poate optimiza imagini SD, HD, FHD, 4K și videoclipuri la această rezoluție, transformând automat fiecare pixel în format 8K. Rezultatul? Detalii impresionante și vii, text mai clar, lizibilitate optimă și realism îmbunătățit, indiferent de rezoluția originală a sursei.

Reține și că datorită funcționalităților audiovizuale și a ecranului foarte mare, seria de televizoare X91 Android QLED de la TCL a primit certificarea globală IMAX® Enhanced. Cu o asemenea recunoaștere globală, chiar ai cinema la tine acasă, nu-I așa?

Android Tv, Google Assistant, Voice Control – Inteligența artificială își spune cuvântul

Televizioarele TCL sunt dotate cu funcții ce revoluționează conceptul de smart TV. Cu Android TV preinstalat, televizoarele TCL oferă divertisment nelimitat, personalizat, cu acces la conținutul și aplicațiile preferate. Cu Google Assistant* încorporat, capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi, viața devine, pur și simplu, mai simplă. Pentru o experiență hands-free, în controlul tău, televizoarele Ultra Slim TCL 65X10, cele din seria X91, seria EC78 sunt pregătite să asculte și să răspundă cerințelor vocale, datorită Google Voice Search și Amazon Alexa.

Design ultra-slim, modern, fără ramă

Televizoarele TCL au un design ultra-slim, compatibil cu orice stil de amenajare, punând accent pe calitatea vizionării, performanța tehnologică și pe eleganța atemporală. Au fost gândite fără cadru, pentru un ecran mai mare, și cu suport central din metal, durabil și în același timp grațios.

Tu cum ai de gând să duci experiența de vizionare de acasă la un cu totul alt nivel? Alege dintre televizioarele inteligente de la TCL.