Hardware — May 30, 2017 at 11:18 am

Un nou multifunctional pentru volumele mari de imprimare

by

B8075_NFCXerox lanseaza pe piata din Romania un nou echipament de imprimare multifunctional, Xerox AltaLink B8045/8055/8065/8075/8090. Echipamentul face parte din portofoliul de 29 de imprimante si echipamente multifunctionale cu tehnologia ConnectKey® incorporata lansat la nivel global de Xerox pe 29 martie 2017.

„Am creat gama Xerox AltaLink pentru grupurile de lucru mai mari, cu nevoi de imprimare complexe,” spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox Romania. „In birourile moderne, utilizatorii lucreaza de multe ori in echipa si au nevoie de functii care sa usureze colaborarea si multitasking-ul. Echipamentul multifunctional (MFP-ul) AltaLink B8045/55/65/75/90 are integrate functii de conectivitate, mobilitate si productivitate fiind, in acelasi timp, foarte usor de utilizat.”

MFP-ul este dotat cu o interfata cu utilizatorul complet noua, cu un ecran senzorial color de 10,1 inchi. Design-ul ecranului aduce usurinta de folosire specifica tabletelor si smartphone-urilor, multumita comenzilor intuitive si proceselor simplificate. Aranjarea aplicatiilor si functiilor pe ecran se face in functie de activitatea utilizatorilor si este complet personalizabila.

Toate echipamentele cu tehnologia ConectKey incorporata au acces la Xerox App Gallery, unde utilizatorii gasesc aplicatii si functionalitati extinse, cum ar fi Xerox Easy Translator Service. Pentru utilizatorii mobili, galeria include aplicatii pentru imprimare/scanare din si catre Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365®, Box®, Xerox®DocuShare® si altele.

Functiile de conectivitate integrate includ NFC (Near Field Communication), @PrintByXerox, Apple® AirPrint®, Google Cloud Print™, plugin-ul Xerox® Print Service pentru Android™ şi Mopria®, precum si Wi-Fi Direct® optional.

Seria AltaLink B8000 este ideala pentru birourile cu mai multi utilizatori, asa ca siguranta datelor si documentelor este extrem de importanta, iar s istemul de securitate pe mai multe niveluri dezvoltat in parteneriat cu McAfee elimina in mod proactiv riscurile. Echipamentul va permite sa stabiliti exact cine are acces la date si la aplicatii, iar functia de imprimare securizata genereaza un cod PIN pentru documentele confidentiale, care sunt imprimate si pot fi colectate doar de catre utilizatorii care cunosc codul unic.

Principalele caracteristici ale echipamentului Xerox AltaLink B8045/8055/8065/8075/8090 sunt:

·         Viteza maxima de imprimare intre 45 ppm si 90 ppm, in functie de model

·         Volum lunar de imprimare intre 175.000 si 400.000 de pagini, in functie de model

·         HDD de cel putin 250 GB/1,8 GHz QuadCore/4 GB memorie de sistem

·         Rezolutie de copiere de pana la 600 x 600 dpi si rezolutie de imprimare de pana la 1200 x 1200 dpi, 256 nuante de gri

·         Alimentator de documente fata-verso, cu o singura trecere, cu o viteza de pana la 200 de imagini pe minut

·         Numeroase functii optionale: finisher de mare volum (HFV), finisher de birou cu dispozitiv de brosurare, unitate de impaturire in C/Z, cititor de carduri RFID Xerox E1.0

Noul portofoliu ConnectKey transforma echipamentele traditionale de imprimare in adevarati asistenti inteligenti si conectati pentru birou, care se adapteaza la nevoile in schimbare ale business-urilor moderne. Fluxurile de lucru personalizate, accesul usor la cloud si functiile de securitate pe mai multe niveluri sunt acum la fel de importante cum erau in trecut imprimarea, copierea si faxul.