NEW TECHNOLOGY — October 10, 2018 at 6:47 am

OKI dezvoltă capabilități de imprimare industrială cu ajutorul AI

by

În contextul dezvoltării pieței media și de imprimare, provocările din acest domeniu au crescut exponențial, iar digitalizarea și inteligența artificială (AI) se pot dovedi a fi soluția pentru creșterea performanței acestei industrii. OKI dezvoltă tehnologie pentru a automatiza ajustarea setărilor imprimantelor pentru medii speciale, folosind AI, inclusiv pentru a furniza setările clienților ca serviciu cloud. Astfel, se dezvoltă un model care prezice setările optime ale imprimantei pentru medii speciale utilizând tehnologia AI bazată pe machine learging. Modelul de predicție determină setările optime ale imprimantei prin machine learning pe baza datelor de învățare care constau în date de intrare și instruire.

OKIDar pentru ca machine learning să funcționeze eficient, este necesar să găsim determinantul utilizat pentru a prezice setările imprimantei în mod corespunzător și pentru a furniza acel determinant ca date de intrare. Prin urmare, utilizând analiza de corelație, sunt căutate informații care au corelație înaltă cu setările imprimantei și ca date de intrare au fost adoptate trei fragmente de informații media, valoarea caracteristică a imaginii de eroare de tipărire și setările imprimantei la momentul defecțiunii de tipărire.

Deși este de dorit ca datele de învățare să acopere diferite condiții de eșec al tipăririi, este dificil să se pregătească datele de învățare pentru toate simptomele. Prin urmare, au fost examinate ajustările media speciale cerute până în prezent și s-au vizat simptomele de eșec imprimare cu cea mai mare frecvență pentru crearea de date de învățare. Cu acest serviciu dezvoltat de OKI, de exemplu, un client care operează un magazin de imprimare care are sarcină de imprimare poate tipări pe suport media special specificat, cu o calitate corespunzătoare în timp util, contribuind astfel la expansiunea afacerii clientului.

Colectarea continuă a datelor de învățare este cheia pentru îmbunătățirea corectitudinii predicției setărilor imprimantei. Din acest motiv, setările optime ale imprimantei pe care clienții le-au găsit utilizând serviciul vor fi alimentate ca date de învățare pentru modelul de predicție pentru a îmbunătăți acuratețea. În plus, setările optime ale imprimantei găsite de clienții care utilizează acest serviciu vor fi arhivate într-o bază de date. Acest lucru va permite o căutare mai simplă a setărilor imprimantei pentru mediile speciale deja înregistrate în baza de date. Deși abordarea introdusă aici este aplicarea tehnologiei AI pentru a reduce eșecurile de tipărire, se crede că tehnologia AI poate fi aplicată și în alte domenii ale industriei de imprimare cu tehnologii OKI.

OKI își va continua eforturile de extindere a afacerilor clienților, reducerea costurilor și îmbunătățirea productivității.

Citește și:

OKI Europe lansează imprimante de etichete cu format redus pentru creativitate și flexibilitate

OKI lansează o nouă serie de aplicații bazate pe realitatea augmentată pentru comerț