Evenimente — October 16, 2018 at 3:20 pm

Analytics Experience 2018: află cum este redefinită inovația de instrumentele de Analiză a Datelor

by

SASLucrurile realizate până acum și cele care urmează a fi realizate cu ajutorul instrumentelor de analiză a datelor schimbă lumea în care trăim. Nici o organizație nu poate sta pe loc atât timp cât ritmul schimbării se accelerează datorită  avansului tehnologic înregistrat în domeniul analizei datelor, Inteligenței artificiale (IA) și Internet of Things (IoT). Cele mai noi  abilități și tehnologii care influențează inovația vor fi  prezentate în cadrul evenimentului Analytics Experience 2018 din Milano în intervalul 22-24 octombrie.

La această conferință internațională peste 1,400 de experți din acest domeniu, lideri de opinie și directori vor discuta despre modul în care utilizează analizele de date pentru a construi relații mai puternice cu clienții, pentru a combate frauda, pentru a gestiona riscurile și pentru a îmbunătăți operațiuni. Aceștia vor explora și domenii emergente de tipul învățării automatizate (machine learning), IoT sau Inteligența Artificială.

„Succesul de astăzi și de mâine al Inteligenței Artificiale și al sistemelor IoT are la bază învățarea automatizată (machine learning), instrumentele de optimizare și analiza avansată a datelor. Inteligența artificială așa cum o știm azi este, de fapt, o continuare a instrumentelor avansate de analiză a datelor”, explică Oliver Schabenberger, Chief Operating Officer și Chief Technology Officer în cadrul SAS. „În calitate de lider în domeniul analizei datelor suntem în măsură să ne ajutăm clienții să incorporeze soluții de Inteligență Artificială și de IoT în strategiile actuale de afaceri, pentru a profita de noul val în materie de inovare”.

Participanții la acest eveniment vor putea urmări prezentări susținute de:

  • Anders Indset, unul dintre cei mai importanți gânditori din lumea afacerilor care va oferi o perspectivă inedită în ceea ce privește „arta gândirii”
  • Giles Hutchins, pionier și coach, aflat în prima linie a acestei revoluții necesare, care va vorbi despre „Cum să construim astăzi organizații pregătite pentru viitor?”
  • Roberto Verganti, profesor de Leadership și Inovație în cadrul școlii de Management de la Universitatea Politehnică din Milano

În timpul acestui eveniment de două zile, vor împărtăși din experiențele proprii directori executivi din numeroase companii și organizații precum: EDP Energie & Utilități (Portugalia), Banca d’Italia (Italia),  Utrecht Servicii de Sănătate (Olanda), Biroul de Antifraudă în Asigurări (Regatul Unit), Konica Minolta (Japonia), Energisa (Turcia), Scandinavian Airlines (Suedia), VTB Bank (Rusia), Techniker Krankenkasse (Fondul federal german de sănătate), Standard Bank (Africa de Sud), Sky (Regatul Unit), SciSports (Olanda), Tokyo Electric Company (Japonia) sau Raiffeisenlandesbank NÖ-Wien (Austria).

Oliver Schabenberger, Vicepreședinte Executiv, Chief Operating Officer și Chief Technology Officer în cadrul SAS, va deschide conferința pe 23 octombrie la MiCo – Milano Congressi, cel mai mare centru de conferințe din Europa. Alți vorbitori din partea SAS vor fi: Randy Guard, Vicepreședinte Executiv și Chief Marketing Officer, și Mary Beth Moore, Analytics Strategist pentru Inteligență Artificială și Limbaje.

De asemenea, la acest eveniment vor avea loc 62 de întâlniri separate în grupuri mici, patru ateliere practice și 12 demonstrații – alături de multe oportunități de relaționare cu alți participanți.

SAS Analytics Experience este o serie de evenimente globale care aduc împreună mii de participanți, fie la fața locului, fie online pentru a împărtăși idei pe marginea unor subiecte foarte importante din lumea afacerilor. Evenimentul poate fi vizualizat online prin live streaming accesând acest link.