Aplicatii — January 31, 2016 at 8:26 pm

Noua versiune a Dell KACE K1000

by

dellNoua versiune a aplicaţiei Dell KACE K1000 Systems Management Appliance include funcţionalităţi noi şi îmbogăţite pentru a transforma şi mai mult modul în care organizaţiile găsesc, configurează, securizează şi gestionează computere şi alte dispozitive în medii multi-platformă. Dell KACE K1000 versiunea 6.3 beneficiază de suportul de gestiune sisteme pentru Chromebook, pentru prima dată lansat pe piaţă, cu integrarea inventarului înglobată direct în capabilităţile K1000 de gestiune active, raportare şi service desk.

De asemenea, această ultimă variantă lansată pe piaţă oferă personalului IT din companii posibilitatea de a obţine informaţii mai multe şi de a deţine un control mai bun prin intermediul noului inventar automat al serverelor şi PC-urilor Windows, ca şi al opţiunii de integrare a jurnalelor şi alertelor de monitorizare servere pentru servere Windows, Linux şi Unix. În plus, facilitatea de găsire automată a dispozitivelor şi managementul activelor oricărui dispozitiv conectat oferă o multitudine de date valoroase care ajută utilizatorii să-şi gestioneze mai bine ““Enterprise of Things”.

Dell KACE K1000 v6.3 ajută clienţii să elimine obstacole majore generate de creşterea abruptă a numărului şi tipurilor de dispozitive conectate la reţelele de companie. Cu Dell Kace, organizaţiile pot elimina preocupările legate de securitate şi conformitate, şi pot înlocui soluţiile de tip multipoint sau procesele manuale cu o singură aplicaţie care automatizează şi integrează funcţionalităţile de management ale sistemelor critice.

Printre beneficiile aduse de noua soluţie Dell KACE K1000 se numără:
– Integrarea datelor folosite de computerele Chromebook simplifică enorm gestiunea cotidiană, cea de securitate şi cea de sistem pentru dispozitivele Chrome.
– Managementul automatizat de active al sistemelor Windows permite companiilor să gestioneze cu uşurinţă părţile hardware şi software ale serverelor fără să-şi mai facă griji legate de performanţele umane.
– Monitorizarea integrată a jurnalelor serverelor oferă o privire de ansamblu mai largă, fără a fi nevoie în acest sens de procese îndelungate de training sau de vreo experienţă aparte.
– Vizibilitatea crescută prin intermediul tehnologiei care nu necesită intervenţie umană generează informaţii valoroase pentru o gamă largă de dispozitive care nu sunt destinate procesării datelor, cum ar fi imprimantele, proiectoarele video, router-ele de reţea şi switch-urile – toate acestea de la o singură consolă.

De asemenea, Dell KACE K1000 v6.3 fluidizează procesul de conlucrare dintre managementul proceselor de intervenţie pentru îndreptarea problemelor din reţea cu raportarea stării reţelei în timp real. Printre îmbunătăţirile suplimentare se numără cele de service desk, integrarea mai bună cu Dell Enterprise Mobility Management prin intermediul accesului unic, şi extensiile software de management active pentru suportarea mai multor tipuri de licenţe, precum şi un inventar al aplicaţiilor instalate în cadrul Microsoft App-V.