Aplicatii — February 1, 2016 at 4:12 pm

WRITEit Technology îmbunătăţeşte experienţa scrisului de mână pe tablete şi PC-uri

by

writeitLenovo a lansat noua aplicație software WRITEit, care transformă scrisul de mână cu ajutorul unui „pen” într-o soluție optimă, permițând utilizatorilor să scrie în aproape orice câmp. Soluția software funcționează pe dispozitivele Lenovo cu sistem de operare WIndows® 8 selectate cu digitiyer, pen activ sau cu tehnologie AnyPen, oferind feedback și corecție în timp real. Toate aceste avantaje încurajează utilizatorii să folosească un pen în loc să folosească o tastatură, având parte de o experiență de scriere mai rapidă și mai precisă.

Spre deosebire de experiența de scriere pe alte dispozitive actuale, WRITEit permite utilizatorilor să scrie în aproape orice câmp care permite inserarea de text, chiar dacă acest lucru se întâmplă într-o aplicație care nu are suport nativ pentru stilou. Această capabilitate duce scrisul de mână pe dispozitivele mobile de la o noutate specifică și limitată la un instrument viabil. WRITEit deschide o nouă lume de posibilități de scriere în afara aplicațiilor specifice de luat notițe sau pentru desenat. De exemplu, utilizatorii pot scrie cuvinte de căutare direct în browser-ul web, în loc să folosească tastatura tactilă care apare pe ecranul tabletei. WRITEit își dovedește eficiența și în cazul e-mailurilor, postărilor din social media sau în cazul formularelor online.

WRITEit rulează în background în timp ce utilizatorii scriu, convertind în timp real scrisul de mână în caractere de text. Cei care folosesc aplicația vor fi surprinși de instrumentul de sugestii automate, care oferă o alternativă pentru cuvintele necunoscute, ajutând la evitarea greșelilor. O colecție de comenzi prin gesturi ușurează, de asemenea, și editarea.