Business — February 4, 2016 at 11:11 am

ABC Data, distribuitor oficial Dell

by

Subsidiara romana a Grupului ABC Data, a încheiat un parteneriat de distribuție cu Dell, unul dintre cei mai mari producători IT din lume. Semnarea acestui parteneriat subliniaza consolidarea pozitiei de piata a ABC Data, precum si investitia pe care distribuitorul o face in viitor.

Prin acest acord, ABC Data Distributie isi creste portofoliul de produse si solutii, crescandu-si oferta de hardware adaptat nevoilor pietei. Gama de produse este completa, cuprinzand linii de business precum Dell Latitude, Optiplex, Precision, PowerEdge, monitoare profesionale, networking, precum si o gama completa de solutii si accesorii.

sergiu-lujanschi-director-general-abc-data-romania-2
„Noul nostru parteneriat cu Dell este o confirmare a viitorului traseu ABC Data, acela de a deveni un distribuitor complet pe piata locala, astfel incat sa oferim clientilor nostri modele business puternice si flexibile”,
spune Sergiu Lujanschi, CEO la ABC Data Distributie.

Odata cu acest parteneriat, ABC Data Distributie introduce pe piata din Romania un nou model de operatiuni prin deschiderea depozitului din Bucuresti. Prin intermediul depozitului din Bucuresti, ABC Data Distributie faciliteaza livrarea produselor Dell pe tot teritoriul Romaniei intr-un termen de 24 de ore.