Data Center / Storage — February 4, 2016 at 9:16 pm

Cele mai noi servere Oracle de clasă enterprise

by

 

x4-8Oracle anunță cele mai noi produse din linia de servere de clasă enterprise: Sun Server X4-4 și Sun Server X4-8. Integrate cu software Oracle, aceste servere sunt primele care includ caracteristici de procesare elastică, maximizând performanța prin adaptarea în timp real la modificarea nivelelor de încărcare. Sun Server X4-4 este conceput pentru analiza informațiilor de business și pentru consolidarea serverelor, în timp ce Sun Server X4-8 este cea mai bună platformă x86 pentru opțiunea Oracle Database In-Memory și aplicații de scalare pe verticală. Serverele Oracle x86 sunt elemente esențiale pentru sistemele pre-optimizate Oracle (Oracle Engineered Systems).

Oracle Sun Server X4-4 și Sun Server X4-8 sunt primele și singurele sisteme care oferă caracteristici unice de procesare elastică incluse în hardware și care se adaptează dinamic la variațiile de încărcare pentru a maximiza utilizarea sistemului și a mări eficiența acestuia.
Datorită capacității de procesare elastică a serverelor Oracle x86 – obținută prin integrarea arhitecturii serverului bazat pe procesoare Intel® Xeon® E7-8895 v2 cu Oracle Solaris și Oracle Linux – clienții pot configura aceste sisteme astfel încât ele să se optimizeze dinamic prin numărul de nuclee sau performanța nucleelor, pentru a susține o performanță adecvată oricărui nivel de încărcare a serverului.

Sun Server X4-8 este ideal pentru a rula Oracle Database, iar în combinație cu opțiunea Oracle Database In-Memory viteza de operare a datelor poate crește, prin optimizarea în memorie a unei părți mai mari din baza de date.

Sun Server X4-4 este potrivit pentru aplicații care necesită implementarea unor mașini virtuale cu amprentă mare de memorie, și este ideal pentru a rula software de analiză a datelor în timp real.

Noile servere optimizează spațiul valoros al centrelor de date și sunt capabile să administreze cerințe extreme de memorie și de intrare/ieșire pentru sarcini esențiale. Sistemul oferă de asemenea o perfromanță excelentă pentru virtualizare și procesare prin clustere de mare densitate în medii cloud enterprise.

Serverele Oracle x86, Oracle Solaris, Oracle Linux și Oracle VM sunt integrate, testate, implementate și întreținute împreună, pentru niveluri maxime de fiabilitate, disponibilitate și ușurință în mentenanță.