Business — February 4, 2016 at 11:11 am

Grupul Teamnet, în topul companiilor din Europa în cadrul competiției European Business Awards

by

Grupul Teamnet a fost desemnat printre cei 110 finaliști din mediul de business din Europa și printre cele 10 companii selectate la categoria “The Growth Strategy of the Year” din cadrul European Business Awards, primind recunoașterea Ruban d’Honneur. Teamnet este singura companie din România nominalizată la această categorie, grupul intrând astfel în cursa pentru titlul de campion european pentru strategia remarcabilă de creștere.

Principalele criterii de selecție a finaliștilor sunt succesul dovedit prin performanțele financiare și de business, inovația și etica în afaceri. Teamnet a înregistrat o dezvoltare accelerată în ultimii ani datorită pașilor strategici importanți realizați de companie către transformarea într-un grup regional, axat pe dezvoltarea de proiecte de anvergură, cu impact major asupra societății. Inovaţia stă la baza activităților Teamnet, compania investind peste 10% din cifra de afaceri în proiecte de cercetare şi dezvoltare. Grupul este recunoscut pe piața regională şi pentru expertiza în tehnologii inovatoare printre care se numără zonele de Cloud, GIS (Geographic Information System) și UAV (Unmanned Aerial Vehicle).

bp“Dezvoltarea accelerată din ultimii 14 ani a fundamentat transformarea Teamnet dintr-un business antreprenorial într-un grup sustenabil de companii, cu competențe în tehnologii de ultimă generație și impact la nivelul intregii regiuni. Recunoașterea Ruban d’Honneur acordată de juriul European Business Awards ne onorează și reconfirmă direcția strategică urmată în vederea implementării unor planuri la fel de ambițioase ca și până acum”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.

Teamnet concurează în cadrul categoriei cu participanți din Italia, Turcia, Grecia, Marea Britanie și Spania.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards
“Teamnet, unul dintre cei 10 finaliști la categoria The Growth Strategy of the Year, este un exemplu de inovație, etică și performanță în business și am convingerea că va reprezenta o sursă de inspirație pentru business-urile din Europa. Le dorim succes și suntem nerăbdători să anunțăm câștigătorul la această categorie.”

Competiția se află în prezent în ultima etapă de jurizare, în cadrul căreia va fi selectat câte un câștigător din fiecare categorie. Premiul “The Growth Strategy of the Year” din cadrul European Business Awards va fi acordat companiei care a demonstrat o strategie organică amplă de creștere la nivel național, dar și regional, cu performanțe remarcabile.

European Business Awards, competiție de referință desfășurată anual la nivel european, se află la cea de-a opta ediție și a atras peste 24.000 de concurenți din mediul de business, companii cu activități în 33 de țări europene. În cea de-a doua etapă a European Business Awards au fost selectați 10 finaliști pentru fiecare dintre cele 11 categorii ale competiției dintr-un total de 709 organizații din Europa care au fost desemnate, în septembrie 2014, Campioni Naționali. Cele 110 companii finaliste au primit titlul de Ruban d’Honneur din partea juriului European Business Awards, format din 132 de lideri europeni în politică și business, antreprenori, reprezentanți din mediul academic și mass media.