Business — February 4, 2016 at 10:00 am

Prima conferinta dedicata programatoarelor romance

by

abcd-afisPe 24 ianuarie, Girls Who Code – Romania, Girls In Tech – Romania și Asociația Tech Lounge organizeaza prima conferință pentru femei pasionate de programare din România: Girls Who Code Celebration Day!

Evenimentul se adresează programatoarelor studente, angajate sau antreprenoare și constă într-o conferință de o zi. În cadrul acesteia, femei programatoare și antreprenoare de succes vor prezenta proiecte și tehnologii interesante la care au adus o contribuție de-a lungul carierei lor. Girls Who Code Celebration Day are loc la Impact Hub București și se va încheia cu o sesiune de networking la un pahar de vin. Pentru că o celebrare nu este completă fără o petrecere, conferința va fi urmată de after-party în KAFKA Pub, la care vă așteptăm cu drag.

Printre speakerii conferinței se regăsesc reprezentante ale sponsorilor evenimentului precum Google (Benefactor Sponsor), Gameloft (Plus Sponsor) și Luxoft (Plus Sponsor).

Evenimentul are loc în memoria Anitei Borg, o programatoare americană foarte talentată, care a contribuit la dezvoltarea unuia dintre primele sisteme de operare tolerante la defecte. Anita Borg a pornit inițiativa “50/50 by 2020” de creștere a numărului de femei care lucrează în domenii tehnice la 50% până în 2020.

Înscrierile se fac până pe 22 ianuarie (inclusiv), folosind formularul de la link-ul: http://bit.ly/gwc-celebrationday