Data Center / Storage — February 4, 2016 at 7:58 pm

Schneider Electric colaboreaza cu HP pentru o platforma de management IT si DCIM

by

 

Data centerSchneider Electric colaboreaza cu HP pentru dezvoltarea unei platforme complete si convergente de management IT si al centrelor de date. Aceasta platforma va oferi informatii consistente managerilor cladirilor si profesionistilor IT din orice organizatie, imbunatatind colaborarea dintre acestia si asigurand un nivel mai ridicat de eficienta.

Solutia comuna va combina proprietatile Convergent Management Consulting Services (CMCS) ale HP cu solutia de management al infrastructurii centrelor de date (DCIM) StruxureWare for Data Centers a Schneider Electric. Astfel, Schneider Electric si HP le ofera clientilor o solutie unica pe piata, care permite conectarea infrastructurii fizice cu procesele de business pentru o analiza imbunatatita a impactului asupra afacerii.

„Colaborand cu HP pentru oferirea unei abordari holistice privind managementul proceselor de business si sarcinile IT, continuam sa reducem distanta dintre mediul IT si cladiri”, a declarat Soeren Jensen, Vice President Enterprise Management and Software in cadrul Schneider Electric. „Ajutandu-i pe furnizorii de servicii IT sa vizualizeze instant impactul oricaror modificari realizate in centrele de date, precum si costurile operationale asociate acestor modificari, facem inca un pas important in directia imbunatatirii eficientei energetice in centrele de date si in mediile IT.”

Capacitatea unica a StruxureWare for Data Center de a oferi vizibilitate, rapoarte si analize in profunzime asupra infrastructurii centrelor de date, precum si asupra cladirilor in care sunt amplasate acestea, ajuta tehnologia DCIM sa completeze software-ul Asset Manager al HP. Combinarea acestor doua tehnologii le asigura clientilor economii considerabile de energie si gestionarea mai eficienta a echipamentelor si serviciilor IT.