IT Architecture — February 4, 2016 at 7:43 pm

Simplificați infrastructura și reduceți volumul de muncă cu Dell Active Systems

by

 

dell-11Implementați, gestionați și scalați cu ușurință
Dell Active Infrastructure este o familie de soluții de infrastructură convergentă ce combină servere, spații de stocare, rețelistică și managementul infrastructurii într-un sistem optimizat și integrat care oferă colecții de resurse virtualizate pentru uz general.
Active Infrastructure folosește inovații Dell de management unificat(Active System Management), materiale pentru rețele locale convergente(LAN)/ zona de rețea de stocare(SAN) și server modular pentru o soluție convergentă de infrastructură.
Active Infrastructure ajută departamentul IT să răspundă rapid cerințelor dinamice ale afacerii, să maximizeze eficiența centrului de date și să consolideze calitatea serviciilor IT.
dell21
Nu doar întrețineți – inovați

Dell Active Infrastructure vă oferă posibilitatea de a răspunde mai rapid cerințelor dinamice ale afacerii și de a vă consolida calitatea serviciilor IT. Când veți realiza aceste lucruri, veți evolua de la o organizație IT centrată pe infrastructură, orientată spre întreținere, către o organizație inovativă care contribuie la creșterea afacerii. Faceți tranziția cu soluții convergente agile, eficiente și de înaltă calitate de la Dell.