Business — February 4, 2016 at 10:49 am

Vodafone, certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă din România

by

vodafoneVodafone Romania a fost certificata pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masurari efectuate in toate retelele mobile din Romania.

Reteaua Vodafone Romania a obtinut certificatul “Best in Test” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications.

In urma dezvoltarilor continue ale Supernet™ 4G si a extinderii retelei 4G, utilizatorii Vodafone Romania se bucura acum de cea mai buna experienta de voce si date, in retelele 2G, 3G si 4G.

Campania de testare a retelelor s-a desfasurat in Arad, Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, precum si pe soselele dintre aceste orase.

Metodologia testarii, precum si traseele si zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 communications.

Aceasta este cea de-a cincea certificare furnizata companiei Vodafone Romania de catre P3 communications, in urma masuratorilor performantei retelei. Noul certificat este disponibil la www.p3-group.com/VFRO_certificate.