Business — February 4, 2016 at 10:11 am

WD l-a numit pe STEFAN MANDL la conducerea vânzărilor companiei în regiunea Europei și Rusiei/CIS

by

stefan-mandl-wdWD, o companie a Western Digital® Corp., anunţă numirea lui Stefan Mandl în funcţia de Director de Vânzări pe Europa și Rusia/CIS, urmând a coordona divizia de distribuţie de componente şi vânzările OEM. Stefan îl urmează în acest rol pe Sven Rathjen care va conduce business-ul de dezvoltare de conţinut pentru echipamentele de reţea, în calitate de Vicepreședinte și GM. Ambele poziții vor intra în vigoare de la 1 februarie 2015. Stefan Mandl va fi locat în Munchen.

Mandl a lucrat pentru WD Europa timp de zece ani în diferite roluri de vânzări, în ultimii patru ani raportând către Rathjen. Înainte de WD, a avut diferite roluri de vânzări pentru companii de hardware și software. Rathjen a început să lucreze pentru WD în urmă cu șapte ani ca Marketing Manager și apoi a avut o evoluție profesională în zona de vânzări în companie, cel mai recent fiind Vicepreședinte de Vânzări pentru Europa și Rusia/CIS.

În noua poziție Rathjen va raporta către Jim Welsh, Vicepreședinte Executiv Content Solutions și vânzări la nivel mondial.

“Stefan aduce noului său rol experiența sa de extindere cu peste 50 de procente a canalului de distribuție WD în Europa de Vest. Pasiunea și abilitățile sale strategice vor contribui la susținerea poziției de top realizate de Sven în canalul de business din regiunea Europei și a Rusiei/ CIS”, a declarat Scott Davis, Vicepreședinte Senior vânzări la nivel global.