Servicii IT — February 5, 2016 at 4:19 pm

Charisma Medical Software in Cloud

by

Doctor at computerDupă cucerirea celor mai mari furnizori de servicii medicale private din România, TotalSoft a adaptat produsul și pentru centrele medicale, laboratoarele și unitățile spitalicești de dimensiuni medii și mici.

Charisma Medical Software în Cloud este un serviciu accesibil din punct de vedere costuri, nu necesită infrastructură hardware complexă și oferă acces la o soluție standard, cu procese preconfigurate pentru derularea optimă a activității, precum și un set de rapoarte standard, inclusiv SIUI.

Soluția poate fi utilizată în urma unui minim de configurare, nu presupune costuri de implementare sau inițializare și beneficiază de suportul TotalSoft pentru importul de date din sistemul actual al clientului.
Charisma Medical Software integrează, îmbunătăţeşte, eficientizează şi controlează flexibil procesele şi fluxurile operaţionale şi financiare ale unei unități medicale. Construită pe o platformă tehnologică modernă, Charisma Medical Software acoperă întreg fluxul medical.