Servicii IT — February 5, 2016 at 4:39 pm

Ericsson castiga un contract de servicii de administrare a retelei in Muntenegru

by

managed-it-servicesEricsson a încheiat un acord de servicii de administrare a rețelei pe o durată de 7 ani cu operatorul Crnogorski Telekom, parte a grupului Deutsche Telekom. Conform prevederilor acestui nou contract, Ericsson va prelua responsabilitatea pentru operarea și întreținerea rețelei Crnogorski Telekom în Muntenegru.

Acordul semnat include servicii de operare și întreținere a echipamentelor de telecomunicații și a întregii infrastructuri de rețea, precum și transferul a 91 de specialiști în comunicații și experți IT din Crnogorski Telekom care vor continua să se dezvolte profesional în cadrul Ericsson.

Contractul este al doilea acord de servicii de administrare a rețelei încheiat de Ericsson în Muntenegru și contribuie la consolidarea poziției companiei în Europa de Sud-Est, ajutând, totodată, la dezvoltarea experienței de implementare a serviciilor de administrare a rețelei în întreaga regiune.

Crnogorski Telekom, parte a grupului Deutsche Telekom, oferă o gamă largă de servicii de telefonie fixă, mobilă și servicii de Internet în Muntenegru, operând pe piață sub brandul „T”.
Cu peste 15 ani de experiență în administrarea rețelelor operatorilor din toată lumea, Ericsson continuă să investească în instrumente, metode și procese menite să îi ajute pe clienți să îmbunătățească eficiența rețelelor, oferind, în același timp, experiențe de calitate pentru utilizatorii finali. În prezent, Ericsson oferă servicii de administrare pentru rețele ce, împreună, deservesc peste 1 miliard de utilizatori la nivel mondial.