Business — February 5, 2016 at 5:05 pm

Huawei, prezent în rețeaua Altex

by

huawei-y530Unele dintre cele mai de succes smartphone-uri Huawei Y530, G7 și Y330, vor putea fi achiziționate din magazinele ALTEX, începând cu luna martie. 

Huawei Devices Romania a încheiat anul 2014 cu o cotă de piață de aproximativ 4,5 %, în creștere față de anul precedent, și își propune să continue trendul ascendent și în 2015.
Astfel, pătrunderea în cele mai importante lanțuri de retail din România este una dintre strategiile pe care compania le va pune în aplicare pe parcursul acestui an. 

huawei-g7Am ales să includem în portofoliul nostru smartphone-urile Huawei datorită cererilor în creștere, venite din partea clienților noștri, dar și datorită raportului excelent calitate-preț.”, a declarat Cristian Laza, VP Purchasing ALTEX România.

Huawei Y530 a fost cel mai bine vândut smartphone din portofoliul Huawei, în 2014 și unul dintre cele mai bine vândute telefoane din România pe parcursul anului trecut. Modelul se va regăsi în oferta ALTEX, alături de smartphone-ul de categorie entry Y330 și de phablet-ul G7.