Servicii IT — February 5, 2016 at 4:10 pm

Noi soluții de optimizare a costurilor operaționale pentru companiile bucureștene

by

istock_000005414361mediumHyperCubic IT Outsourcing a semnat un nou parteneriat cu LocalizareGratis.ro, companie din domeniul serviciilor de monitorizare online și management al flotelor auto.

Parteneriatul reprezintă un prim pas către dezvoltarea unui sistem puternic de Parteneri HyperCubic, care să vină în completarea gamei de servicii oferite de companie cu soluții și produse conexe ariei Managed IT Services. Acesta este, de asemenea, un răspuns la tendința recurentă a mediului de afaceri din România, de eficientizare a companiilor, în special în zona costurilor operaționale.

“Activitatea noastră vizează optimizare, în special cea a costurilor, motiv pentru care parteneriatul a fost un pas natural pentru noi. Astfel, putem veni în ajutorul clienților noștri cu o soluție suplimentară de reducere a costurilor, dar, în același timp, adiacentă domeniului nostru.”Bogdan Rohan, Managing Director HyperCubic IT Outsourcing.

Totodată, colaboarea dintre cele două companii reprezintă lansarea oficială a LocalizareGratis.ro pe piața bucureșteană. Deși portofoliul firmei cuprinde, în momentul de față, numeroase companii din capitală, HyperCubic IT Outsourcing este primul partener oficial din această regiune.

“Parteneriatul cu Hypercubic IT Outsourcing are la bază viziunea comună de a oferi cel mai bun raport preț / performanță pentru serviciile oferite clienților noștri”, a declarat Marius Bodea Manager LocalizareGratis.ro.

Elementul de legătură pentru cele două companii este reprezentat de valorile aflate la baza activității acestora: livrarea serviciilor de calitate, transparență în colaborare și corectitudinea tarifelor practicate.

În prezent, Hypercubic IT Outsourcing susține activitatea a peste 100 de clienți din diverse sfere de activitate, cu diferite niveluri de externalizare a managementului infrastructurii IT. Unul dintre atuurile care ajută la creșterea acestui portofoliu este tocmai gama de servicii complementare oferită de companie (IT Outsourcing, IT Service & Maintenance, Software Management & Implementation și Hardware & Software Distribution).