Retail / Horeca — February 5, 2016 at 5:49 pm

Noua versiune SmartCash RMS

by

smartcash-rms-2015
SmartCash RMS 2015

SmartCash RMS 2015 este destinată operatorilor de pe piața comerțului cu amănuntul din România. Versiunea SmartCash RMS 2015 reunește tehnologiile recunoscute pentru fiabilitatea lor din versiunile anterioare cu unele noi, sub forma unor programe și servicii specializate, pentru a oferi retailerilor mijloace operaționale eficiente în activitățile specifice comerțului actual.

Odată cu SmartCash RMS 2015, utilizatorii pot folosi programul de vânzare cu care s-au obișnuit și în regim de lucru de tip restaurant, cu un număr nelimitat de mese. Noul regim de funcționare se bazează pe simplificarea modului de operare și pentru utilizatorii de tip HoReCa. Fără interfețe cu o grafică inutil complicată, funcția de operare în regim de restaurant a fost special dezvoltată pentru utilizatorii SmartCash care și-au orientat afacerile și către zona de gastronomie. De acum înainte, și operatorii din HoReCa pot beneficia de SmartCash RMS, care le va permite controlul absolut asupra stocurilor, personalului și, în general, asupra activității curente.

Platforma SmartCash 2015 introduce portofelul electronic – o modalitate facilă de gestionare a procesului de cumpărare specific liniilor de alimentație publică cu servire rapidă. Cu ajutorul unui card de fidelitate convențional sau pe baza unuia de unică folosință, clienții care comandă produse din mai multe puncte de servire ale aceleiași incinte (restaurant cu autoservire, cafenea, patiserie, cofetărie, supermarket) pot achita la ieșirea din unitate. Procesul se desfășoară extrem de rapid, reducând timpii de servire atunci când sunt implicați mai mulți vânzători, în cazul vânzării consultative. Unificând pe un singur bon articolele cumpărate din raioane diferite, la finalul experientei din magazin, comerciantul deține mai mult control asupra activității de încasare, acționează mult mai eficient, iar clientul beneficiază de o experiență ireproșabilă la cumpărături.

Poate cea mai importantă noutate a platformei SmartCash RMS 2015, cu impact atât la nivelul comercianților și utilizatorilor SmartCash, cât și la nivelul pieței de distribuție pentru retail, este SmartCash Gateway, componenta software prin care comercianții și furnizorii vorbesc acum aceeași limbă. Practic, comercianții care utilizează SmartCash se pot sincroniza de acum cu un număr nelimitat de furnizori, schimbul de date realizându-se în mod transparent, în fundal, prin serviciul de tip cloud, SmartCash Gateway, o platformă publică, dezvoltată pe o tehnologie de ultimă generație. Abonându-se la aceasta, comercianții vor spune adio întârzierilor în procesarea comenzilor de aprovizionare și a livrărilor de marfă de la furnizori.
Pentru aceștia din urmă, platforma SmartCash Gateway va reduce semnificativ costurile de procesare a comenzilor, de distribuire a acestora pe puncte de livrare și de propagare rapidă a diverselor promoții către comercianți, cu costuri minime de integrare, având în vedere implementarea serviciului de sincronizare în structura de baza a fiecărui magazin care utilizează programul SmartCash Shop.

Daca varianta anului 2014 a adus un sistem avansat de management al utilizatorilor, menit să prevină frauda și pierderea datelor, SmartCash RMS 2015 este versiunea cea mai prietenoasă de până acum în ceea ce privește integrarea cu furnizorii, clienții, partenerii sau platformele web pentru vânzari on-line, aducând precizia din retail și în HoReCa.

Sursa: Magister Software