Enterprise Software — February 5, 2016 at 6:29 pm

Softventure contribuie la optimizarea sistemului de Document & Knowledge Management al NNDKP prin aplicația M-Files

by

m-filesNestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), firmă de avocatură independente din România care oferă servicii juridice și fiscale integrate, investește în valorificarea experienței și cunoștințelor dobândite în cei 25 ani de activitate prin implementarea unui nou sistem de Knowledge și Process Management. Acesta asigură o platformă comună de management al documentelor, cu funcționalități extinse de clasificare și indexare.

M-Files, soluția furnizată în România de firma SoftVenture, a stat la baza acestui sistem de document & knowledge management. Soluția a fost selectată în urma unui proces riguros de evaluare și s-a detașat prin ușurința în utilizare, capacitatea de a se adapta la modul de lucru specific NNDKP, opțiunile multiple de securitate și posibilitatea de integrare cu alte aplicații interne, precum cea de pontaj și facturare.

“În contextul în care cererea de servicii avocațiale implică tot mai multe resurse ca urmare a gradului crescut de sofisticare a clienților, precum și o eficiență sporită am considerat esențială perfecționarea sistemului de document & knowledge management care să permită firmei o mai bună valorificare a tuturor resurselor acumulate în cei 25 de ani de existență a firmei, mai ales pentru a ne îmbunătăți serviciile și a diminua timpul de răspuns la solicitările clienților. Soluția M-Files a răspuns exigentelor NNDKP, iar SoftVenture, partenerul care a implementat aplicația în cadrul firmei noastre, a reușit să îmbine perfect cunoștințele tehnice cu cerințele specifice domeniului juridic”, Ion Nestor, unul din partenerii coordonatori ai NNDKP.

M-Files aduce totodată o schimbare în modul de organizare al documentelor, acestea putând fi regăsite foarte ușor în funcție de ceea ce sunt, nu de locul în care au fost salvate. Se elimină astfel structurile rigide de directoare și se permit vizualizări dinamice ale documentelor, în funcție de proprietățile acestora. Aplicația oferă funcționalități ce permit centralizarea informațiilor din cadrul tuturor departamentelor, alături de o securitate complexă bazată pe caracteristicile documentelor. De altfel, acesta este principalul motiv pentru care prestigioasa organizație de cercetare în IT, Gartner Inc, poziționează M-Files printre soluțiile de top dedicate managementului documentelor la nivel mondial.

 

M-Files este implementată în peste 100 de țări, în mii de organizații care activează în domenii precum servicii, construcții, inginerie, avocatură, medical, farmaceutic, real estate, producție sau financiar-bancar.