Business — February 5, 2016 at 5:01 pm

WD® a castigat premiul DISTREE Diamond

by

DiamondAwards15_LogoCompania WD a fost recunoscută ca lider mondial în materie de stocare de către peste 300 de distribuitori, retaileri şi e-taileri din Europa Centrală şi de Est

Sute de distribuitori, retaileri şi e-taileri din diferite regiuni ale Europei au votat ca WD, o companie a Western Digital, să primească premiul DISTREE Diamond. Evenimentul de premiere a avut loc în Monaco şi a fost organizat în asociere cu DISTREE EMEA. 

Premiul DISTREE Diamond este un adevărat benchmark pentru companiile ce activează în industria tehnologică şi de consum. Ingredientele pe care o companie trebuie să le deţină pentru a câştiga acest premiu sunt: produse performante, o strategie de vânzare bună şi relaţii de business corecte cu partenerii din canalul de distribuţie.

“Partenerii de afaceri ne-au arătat faptul că au încredere în WD pentru evoluția business-ului lor şi că sunt dispuşi să investească în produsele noastre. În acest moment oferim un portofoliu de produse personalizat în funcţie de diferite scenarii de implementare, astfel încât partenerii noştri să poată vinde soluţii eficient şi profitabil. În cadrul procesului prin care punem la dispoziţia utilizatorilor finali cele mai noi produse şi tehnologii, partenerii noștri au un rol esențial”, a declarat Stefan Mandl, Senior Director Sales, Storage Technology – EU & Russia.

Încă din anul 2003 evenimentul DISTREE EMEA şi-a creat reputaţia de a fi unul dintre cele mai importante evenimente independente dedicate canalului de distribuţie din EMEA ICT&CE, aducând împreună e-taileri, retaileri şi distribuitori din 60 de ţări Europene cu producători de echipamente ICT&CE.
Investiţiile WD în canalul de distribuţie încep prin ascultarea nevoilor clienţilor. Acest model de business a ajutat compania să identifice corect oportunităţile pieţei şi să dezvolte ulterior familii de produse care să rezolve dificultăţile tehnice specifice fiecărei aplicaţii.

Tags