Enterprise Software — February 6, 2016 at 4:29 pm

Lansare M-Files 2015

by

m-filesAceastă ultimă versiune a soluției M-Files face posibilă reprezentarea grafică a fluxurilor de lucru în scopul optimizării proceselor de business. Noul editor disponibil în M-Files 2015 permite crearea și afișarea fluxurilor de lucru sub forma diagramelor grafice, oferind posibilitatea de a vizualiza ușor și gestiona rapid procesele complexe. Mai mult, pentru sectoarele de activitate puternic reglementate, diagramele pot fi exportate pentru a susține cerințele de conformitate.

M-Files 2015 permite totodată capabilități îmbunătățite de replicare, oferind suport sporit în asigurarea continuității activității (disaster recovery) și în implementări hibride. Capabilitățile de replicare disponibile în această versiune permit clienților M-Files, cu implementări locale sau în cloud, să utilizeze opțiunile gratuite de stocare din online (prin Microsoft Azure), să stocheze și să gestioneze documente în cloud, să asigure securitatea și accesibilitatea informației.

Printre noile functionalități și beneficii asigurate de M-Files 2015 se numără:

  • Funcționalități mai puternice pentru dispozitive mobile – aplicația pentru mobile asigură acum crearea, editarea, distribuirea și procesarea informațiilor foarte facil, de oriunde și oricând. Noile funcționalități aferente aplicației M-Files pentru mobile permit adaugarea de noi obiecte (documente, clienți, persoane de contact), editarea fișierelor și distribuirea acestora către alte persoane și acces la documente în modul offline. Aplicația de mobile M-Files poate fi descărcată gratuit pentru iPhone, iPad, Android și Windows Phone.
  • Performanță sporită în implementări de tip enterprise – structura bazei de date din M-Files 2015 a fost optimizată pentru o mai bună performanță și scalabilitate. Aceasta permite operațiuni concurente de 5-10 ori mai rapide și susține mult mai bine implementările de tip enterprise care implică milioane de documente și mii de utilizatori.
  • Optimizări pentru M-Files Web – M-Files 2015 include îmbunătățiri semnificative pentru M-Files Web, inclusiv o mai bună compatibilitate cu Mac OS X, precum și o interfață nouă pentru secțiunea de metadate care permite editarea și salvarea mai facilă a acestora și a documentelor. În plus, opțiunea de previzualizare a unui document în M-Files Web permite utilizatorilor să revizuiască documente fără a mai fi necesară descărcarea lor pe sistemele locale.
  • Îmbunătățiri pentru M-Files OCR – modulul OCR se bazează acum pe componenta I.R.I.S. iDRS V15 OCR, care susține 133 de limbi și este unul dintre cele mai eficiente motoare OCR disponibile pe piață.
  • Flexibilitate sporită pentru securitate – M-Files 2015 oferă mai multe opțiuni pentru criptarea datelor, atât în tranzit, cât și în repaus. Autentificarea multi-factor și cheile pre-partajate permit companiilor să seteze conexiuni remote securizate către serverele lor locale sau în cloud.
  • Noi opțiuni pentru social content – M-Files 2015 optimizează funcționalitățile de tip social content precum Microsoft Outlook plug-în, M-Files UI extensibility framework, interfețe API de scripting, etc.