Retail / Horeca — February 6, 2016 at 5:55 pm

Primul pas WOW pentru RBC!

by

wow
Proces de vanzare la casa

In Arad s-a deschis primul magazin care comercializeaza articole de destocaj, sub denumirea WOW. Acest concept de magazin este nou in Romania. Marfa provine din lichidari de stocuri, sfarsit de serii, colectii de haine din anii trecuti. Magazinul comercializeaza orice tip de articol cu exceptia alimentarelor perisabile.

RBC a implementat solutia RIQ in configuratie Back Office – Front Office in primul magazin WOW. Solutia are in componenta sa suita de aplicatii Retail IQ, iar la partea de hardware echipamente POS de la Wincor- Nixdorf si terminale de la Zebra.

Destinata comerciatilor locali, Retail IQ este un sistem complet de gestiune a magazinelor mici si mijlocii care asigura managementul activitatilor, pornind de la procesul de vanzare la casa si incheind cu functionalitati complexe de gestiune a magazinelor si retelelor comerciale, precum si un modul foarte puternic de raportare. Retail IQ este o solutie modulara, poate fi scalata la unul sau mai multe magazine si este total customizabila pe cerintele clientului. Pe langa functionalitatile de baza, precum procesarea tranzactiilor in timp real, controlul achizitiilor de marfa, calcularea marginii comerciale, controlul stocurilor etc., solutia inglobeaza module dedicate de promotii, fidelizare a clientilor si generare de rapoarte.

Solutia Retail IQ a fost integrata perfect cu ERP-ul (SAP), pe care deja il utilizeaza clientul.