Servicii Profesionale — February 6, 2016 at 4:57 pm

Univers Enciclopedic alege Entersoft

by

entersoft_1
Soluția Entersoft Expert

Editura Univers Enciclopedic a optat recent pentru Entersoft ca platformă de gestionare a activităților sale operaționale, cu obiectivul de a eficientiza activitatea în cadrul companiei.

“Până la finalul acestui an estimăm că, prin platformele noastre integrate, vom gestiona activitatea a cel puțin 35% din industria de editare de carte din România”, declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Cu ajutorul soluției Entersoft Expert, Editura Univers Enciclopedic va gestiona operațiunile de zi cu zi, în timp ce managementul editurii va avea totodată o imagine cât mai clară asupra întregului business de carte și acces la rapoarte detaliate. Entersoft Expert oferă funcționalități specifice activității de editură: gestiune stocuri pe titluri și gen literar, monitorizare plăți drepturi de autor și taxe de timbru, corelare comenzi în librării versus vânzări etc.

Editura Univers Enciclopedic a fost înființată în 1994, în București. Cele câteva mii de titluri apărute în perioada 1994–2015 acoperă domenii variate: dicţionare, enciclopedii, filosofie, religie, mitologie, antropologie, psihologie, antroposofie, pedagogie, istorie, literatură, esoterisn, parenting cărţi pentru copii etc.