Business — February 6, 2016 at 7:35 am

Xerox – lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor

by

xerox_registered-markXerox a fost desemnat lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor (Managed Print Services – MPS), într-un raport publicat de InfoTrends despre managementul infrastructurii din IT – Managed Print Services Report. 

Potrivit InfoTrends, “Xerox este liderul furnizorilor pe segmentul serviciilor de management al documentelor, având cea mai variată ofertă de pe piață. Compania are un program de MPS adaptat unei baze de clienți din companii de diferite mărimi și industrii. Xerox a continuat să fie un deschizător de drumuri în ceea ce priveşte serviciile de management al documentelor și le-a simplificat prin automatizarea funcțiilor de monitorizare și raportare.”

“Poziția de lider demonstrează valoarea pe care ofertele noastre privind Next Generation MPS o aduc pe piață prin automatizarea fluxului de lucru, securitate, mobilitate și sustenabilitate”, a spus Mike Feldman, președinte Large Enterprise Operations, Xerox“Noi facem legătura între hârtie și lumea digitală, astfel încât companiile pot să își maximizeze procesele care ţin de administrarea datelor şi informaţiilor.”

Programul Xerox Next Generation MPS propune o abordare în trei etape – evaluare și optimizare; securizare și integrare; automatizare și simplificare. Ofertele din fiecare etapă ajută companiile – mari sau mici – să lucreze mai inteligent, să îmbunătăţească productivitatea, să comunice cu clienții mai ușor și să folosească informaţiile mai eficient pentru a-și dezvolta afacerea. Pe scurt, serviciile de management al documentelor susțin companiile în procesul de administrare a ciclului de viață al documentelor, astfel că operaţiunile de imprimare nu mai reprezintă o preocupare pentru clienți, care se pot concentra asupra dezvoltării afacerii lor.

Raportul a subliniat faptul că parteneriatele Xerox cu Hyland Software și Datawatch ajută compania să își diferențieze ofertele de servicii de management al documentelor, dar şi serviciile şi soluţiile periferice. De asemenea, în raport este specificat modul în care CompleteView™ Pro “poate fi punctul de control pentru întreg mediul de imprimare şi cum acesta susţine fluxul de lucru și serviciile de analiză a documentelor.”