Transport/Travel — February 7, 2016 at 1:28 pm

Apelurile „în așteptare” sunt de domeniul trecutului! Călătorii pot acum pot să-și reprogrameze online zborurile

by

istock_000000609745smallUneori, vacanțele sunt amânate, unele întâlniri de afaceri sunt reprogramate din diferite motive. În astfel de momente, unele destul de stresante, călătorii nu doresc să se confrunte și cu lungile perioade de așteptare la telefon pentru a discuta cu agentul de turism despre schimbarea biletelor de avion; ei doresc o rezolvare rapidă a acestor detalii legate de zboruri și rezervări. Datorită noii soluții Amadeus Ticket Changer (ATC) Shopper, clienții agențiilor de turism își pot reprograma on-line zborurile lor, în orice zi, în orice moment. Cea mai nouă membră a suitei ATC este prima soluție self-service online din lume pentru modificarea rezervărilor de zboruri.

ATC Shopper poate modifica toate tipurile de bilete și tarife. Aplicația asigură un acces online facil, 24/7, la diferite rute, itinerarii și orare, iar clienții pot să-și reprogrameze zborurile pe cont propriu și să se simtă în permanență încrezători că au primit cel mai bun tarif.

Pentru agențiile online de turism, ATC Shopper poate reduce semnificativ numărul de apeluri către call-center, poate reduce riscul de apariție a erorilor și îmbunătăți satisfacția clienților, dar și loialitatea acestora.

Amadeus se așteaptă ca ușurința de utilizare a ATC Shopper să crească numărul schimbărilor de rezervări de zbor și, ca rezultat, să îmbunătățească veniturile pentru agențiile online de turism care oferă această opțiune pentru clienții lor.

“Am creat ATC Shopper pentru că știm că pasagerii doresc să dețină controlul asupra modului în care călătoresc, iar agențiile de turism doresc să ofere clienților lor cea mai bună experiență de călătorie posibilă. ATC Shopper este un alt pas înainte în lumea călătoriilor personalizate.”, spune Rudy Daniello, VP Distribution Product Management, Amadeus.

Tickets Travel Network, agenție online de turism de top din Europa de Est, a fost printre primele agenții de turism ce au testat noile funcționalități ale Amadeus ATC Shopper: “Tehnologiile inovatoare sunt extrem de importante pentru afacerea noastră. Ne străduim să automatizăm cât mai mult procesele de afaceri, deoarece acest lucru ne permite să salvăm timpul agenților noștri, dar și al clienților noștri, asigurând în același timp și creșterea veniturilor. Cu ajutorul ATC Shopper, am automatizat cele mai multe dintre procesele de reemitere și anulare a biletelor. Suntem bucuroși să fim printre puținii norocoși invitați de către Amadeus să încerce ATC Shopper. Până în prezent, am avut un feedback excelent de la clienții noștri.”, a declarat Viktor Voitsehovskiy, Chief Commercial Officer, Tickets Travel Network.

Amadeus este gata să ofere această nouă soluție agențiilor online de turism din întreaga lume.

ATC Shopper este cel mai recentă dezvoltare adusă suitei ATC, care include mai multe facilități de modificare și anulare a biletelor, precum Amadeus Ticket Changer Reissue, Amadeus Ticket Changer Involuntary și Amadeus Ticket Changer Refund. Împreună, aceste patru produse permit ca cerințele clienților de schimbare a rezervărilor și biletelor să fie gestionate rapid, în mod eficient. Indiferent dacă este vorba despre modificarea prețului, re-emiterea sau anularea unui bilet sau itinerar, suita Amadeus Ticket Changer funcționează atât online, cât și offline, pentru a ajuta agențiile de turism să–și reducă costurile și să ofere clienților servicii excepționale.