Securitate — February 7, 2016 at 6:41 pm

Citrix NetScaler: Un înlocuitor perfect pentru TMG de la Microsoft

by

citrixNetScaler furnizează toate capabilitățile și beneficiile aduse de TMG dar vine și cu alte capabilități pentru optimizarea, protejarea și scalarea aplicațiilor de web. NetScaler are ca scop principal protejarea și asigurarea funcționării aplicațiilor Microsoft Lync, SharePoint și Exchange în centrele de date de nivel enterprise sau de orice altă mărime.

 

NetScaler de la Citrix este cea mai bună soluție de Application Delivery Controller de pe piață. NetScaler include toate capabilitățile TMG-ului dar este și cel mai complet ADC de pe piață. NetScaler include „Load Balancing” și gestionarea pentru conexiunile „Layer 4″ cât și „caching”, compresie, optimizare pentru conținut de tip „Layer 7″, filtrare de conținut, filtrare URL, rescriere de conținut, procesare de politici de securitate, firewall pentru aplicații, network acces control, SSL VPN și multe alte module. Instalările NetScaler pot începe prin înlocuirea funcțiilor TMG. Înlocuirea funcțiilor TMG cu cele NetScaler va avea un efect benefic asupra serviciilor pentru aplicații de rețea. NetScaler suportă aplicații folosind „AppExpert Templates”. Aceste șabloane predefinite furnizează administratorilor IT configurații pentru optimizarea performanței aplicațiilor.

NetScaler a fost testat și validat folosind aplicații Microsoft: Exchange, Lync și Sharepoint. NetScaler a demonstrat că este o soluție de securitate avansată și care poate lucra cu aplicații furnizând în același timp funcții de securitate precum autentificare și beneficii precum modulele de optimizare și accelerare.

Datorită capacităților sale de a suporta și optimiza aplicațiile NetScaler a dovedit că este cel mai bun înlocuitor pentru TMG și de asemenea îmbunatățește funcționarea aplicațiilor Microsoft și mediilor Microsoft.