Transport/Travel — February 7, 2016 at 1:18 pm

De la aeroport în centrul orașului, cu doar două click-uri

by

amadeusCălătorii pot beneficia acum de o experiență completă, cu ajutorul celui mai recent modul al aplicației Amadeus Selling Platform. Aceasta permite agențiilor de turism să ofere călătorilor și bilete la expresul pentru aeroport, în momentul în care aceștia fac rezervări pentru bilete de avion sau hotel. Heathrow Express este prima companie ce lansează acest instrument, urmată în cursul anul 2016 de AirTrain din Brisbane.

Pentru mulți turiști, a ajunge în aeroportul de destinație este partea ușoară a unei călătorii. Dar a ajunge de la aeroport în centrul orașului, aceasta este cu totul altă poveste. Achiziționarea serviciilor de transfer către oraș poate fi un exercițiu plin de anxietate, consumator de timp, mai ales într-un loc nefamiliar și într-o limbă străină. Cu toate aceasta, arareori transferul de la aeroport este inclus în planificările pentru călătorie.

Cât de ușor ar fi să rezervați această parte a călătoriei împreună cu zborul și cazarea la hotel? Acest lucru este acum posibil prin noul modul Aeroport Express, ce a fost încorporat în aplicația Amadeus Selling Platform. Acesta permite agențiilor de turism să rezerve cu ușurință un bilet la expresul pentru aeroport, împreună cu rezervarea unui bilet de avion sau a unei camere la hotel, pentru un călător. Aeroport Express aduce experiențele “door-to-door” cu un pas mai
aproape de realitate.

Aeroport Express asigură servicii de transport rapid și convenabil de la aeroport către centrului orașului. Din acest motiv, Heathrow Express este primul furnizor implementează acest serviciu în Marea Britanie, Franța, Germania, Scandinavia și Rusia, cu extindere globală până la finalul anului 2016. În cadrul Aeroportului Brisbane, AirTrain a semnat, de asemenea, un acord cu Amadeus, ce va fi implementat în 2016.

Atunci când un agent de turism rezervă un zbor spre sau dinspre orașele unde sunt disponibile servicii de transport rapid la aeroport, sistemul notifică această disponibilitate, într-un mod foarte intuitiv și, prin urmare, agenții îi pot consilia pe
clienții lor în mod corespunzător. Astfel, cu doar două click-uri, biletului de avion îi poate fi adăugat și un serviciu de transfer rapid către centrul orașului.

Fraser Brown, Heathrow Express Director, a declarat: “Suntem încântați să fim primul furnizor de servicii de transport expres, ce va integra vânzările de bilete în sistemul de rezervare Amadeus, oferind pasagerilor un proces complet de rezervare fără probleme și contribuind la ceea ce sperăm că va fi cea mai bună experiență într-un aeroport. Utilizarea sistemului Amadeus ne permite să oferim aceste servicii unui număr mare de clienți la nivel mondial, asigurându-le confortul rezervării biletelor Heathrow Express către și din centrul Londrei, în același timp cu rezervarea zborului sau a hotelului. ”

Acest nou modul creează mai multe opțiuni pentru turiști în momentul efectuării rezervărilor prin intermediul agențiilor de turism. Aceștia au acum o nouă opțiune de călătorie rapidă, comodă și sustenabilă care îi aduce mai aproape de destinația lor finală și le asigură un itinerar complet pentru călătoriile lor.

Chris Basche, CEO, Brisbane Airport AirTrain, a spus: “Noi, la AirTrain, suntem încântați de potențialul modulului Amadeus Aeroport Express. Modulul va fi ușor de utilizat, atât pentru agențiile de voiaj din Australia, dar și cele internaționale, pentru a rezerva bilete AirTrain către orașul Brisbane și către Gold Coast. Cercetările noastre arată că principalii clienți ai AirTrain sunt călătorii ce sosesc la Brisbane, iar modulul Amadeus Airport Express va permite acestora să facă rezervări înainte de a ajunge în Brisbane. Așteptăm cu multă nerăbdare această lansare, și colaborăm cu Amadeus pentru a promova în mod activ noul produs.”

“Noul nostru instrument destinat transferului rapid de la aeroport ne aduce cu un pas mai aproape de a integra și transportul feroviar în ecosistemul de călătorii al Amadeus. Suntem astfel pe cale să îndeplinim viziunea noastră de a oferi o experiență de călătorie “door-to-door”, fără sincope. Având alături de noi unele dintre cele mai importante companii de servicii aeroportuare expres din lume, oferim partenerilor noștri – agenții de turism – posibilități cu totul noi de a satisface nevoile clienților lor, dar și de a obține loialitatea acestora.”, a comentat Thomas Drexler, Head of Rail &Ground Travel, Amadeus.“Lucrăm deja la extinderea acestui instrument către alte canale Amadeus, și aștept cu nerăbdare să colaborăm cu noi parteneri, pentru a aduce centrul orașului mai aproape de călători.”