Securitate — February 7, 2016 at 7:20 pm

Mile2, sinonimul educației în domeniul securității cibernetice

by

 

Mile2® a apărut în 2008 și este un dezvoltator și furnizor de certificări profesionale de securitate cibernetică independent. Mile 2 își administrează examenele de certificări folosind sistemul MACS (Mile2 Assessment and Certification System) prin Mile2.com.

Mile2 furnizează și servicii de Asigurări pentru Informație ce satisfac condițiile cerute de instituțiile militare, guvernamentale, private.
Cursurile de certificare Mile2 predau principiile avansate ale securității cibernetice și de asemenea cursurile predau studenților capabilități precum teste de penetrare, recuperare în caz de dezastru, gestionarea incidentelor și Network Forensics.

Mile2 este cunoscut pentru lista de certificări în domeniul securității cibernetice și recunoscute la nivel global de diverse instituții precum:
• CISSO (Certified Information Systems Security Officer) – The Canadian Department of National Defense;
• CPTE (Certified Penetration Testing Engineer) – The United States Air Force;
• CNFE (Certified Network Forensics Examiner) – United States Counterintelligence Agency;
• CSWAE (Certified Secure Web Application Engineer) – Boeing Aerospace.

Cursurile Mile 2 au fost aprobate de instituția recunoscută internațional Committee on National Security System (CNSS) National Training Standards.
Programul „Information Assurance Courseware Evaluation” (IACE) furnizează cursuri și educație în domeniul tehnologiei asigurării informației. NSA/CS este locul unde lucrează creatori de coduri și spărgătorii de coduri americani.

Mile2 se bazează pe o filozofie care are la bază omul, materialele și tehnologia de ultimă oră cu scopul obținerii soluțiilor optime pentru contracararea amenințărilor cibernetice, iar în același timp Mile2 își satisface obligațiile către clienți, consultanți, instructori, studenți
și comunitate.

Detalii despre cursuri pe www.romsym.ro.

mile2_logo_converted1