Retail / Horeca — February 7, 2016 at 1:17 pm

Oracle sprijină ASOS în dezvoltarea globală

by

oracle-retailASOS, retailerul global de fashion care se adresează tinerilor cu vârste în jur de 20 de ani, va implementa serviciul Oracle Retail pentru a accelera procesul său de dezvoltare la nivel global. Oracle Retail va oferi ASOS o vizibilitate crescută pentru cererile clienților internaționali, vânzări și stocuri în toate ariile de business. De asemenea, va contribui la personalizarea ofertelor, pentru ca acestea să se plieze la o cerere globală în continuă creștere și la preferințele clienților din fiecare piață.

„Soluțiile de planificare și comercializare ale Oracle Retail ne vor permite să fim mai eficienți în modul în care ne targetăm, livrăm, transportăm și depozităm produsele la nivel global pentru a putea transmite către clienţii noştri globali valorile noastre de fashion dinamice şi interactive din mediul online“, a declarat Cliff Cohen, Chief Information Officer ASOS.

Soluțiile specifice Oracle Retail, împreună cu oferta variată de produse și servicii, sunt folosite de mii de retaileri din întreaga lume pentru a consolida relația cu clienții, a construi loialitatea față de brand și pentru a crește profiturile.