Retail / Horeca — February 7, 2016 at 10:53 am

RBC ofera solutii de Self-Checkout de la Wincor-Nixdorf

by

2015-10-31_self-check-out
Solutii automatizate de check-out de la Wincor-Nixdorf

Wincor-Nixdorf, furnizor de solutii IT pentru retail, detine un portofoliu centrat in jurul optimizarii proceselor de afaceri in companiile de retail si in banci si implementeaza solutii care determina reducerea costurilor si imbunatatirea serviciilor catre clientul final.

Solutiile automatizate de check-out de la Wincor-Nixdorf ofera posibilitatea revolutionarii proceselor din zona de check-out. Echipamentele Wincor-Nixdorf oferite de RBC tin seama de cerintele fiecarui tip de business in parte; sunt sisteme modulare, cu optiuni adaptabile si usor de modificat.

Solutia de self check-out este solutia viitorului pentru optimizarea fluxului de vanzare si tot mai multi retaileri devin interesati de achizitionarea sa. Solutiile de self check-out sunt utilizate deja in toata lumea, cu precadere in Europa. Echipamentele de self check-out diminueaza cozile la casele de marcat si procesul de plata este optimizat, ceea ce creste gradul de satisfactie al clientilor. Echipamentele de self check-out acopera toata gama de solutii de check-out – de la POS -urile traditionale si pana la sisteme de check-out complexe – fiind doate cu sisteme anti-frauda si de ghidare a cumparatorului in procesul de scanare si plata.

De ce o solutie de self check-out de la RBC?

Clientii isi scaneaza si platesc cumparaturile fara ajutorul unui casier, la ghiseul special, complet echipat pentru scanare si check-out

Matur, ergonomic si usor de utilizat, sistemul simplifica afacerea dumneavoastr? de zi cu zi.

Portofoliul nostru de produse va ofera o platforma total modulara si scalabila. Sistemele hardware si software se adapteaza cu usurinta fiecarui concept de magazin, chiar si la nivel de intreprindere.

Datorita experientei noastre in toate segmentele de piata relevante si cu toate formatele de magazin, putem identifica o configuratie de check-out ideala, care reflecta optim cerintele dumneavoastra de afaceri.

Structura si componentele IT deja utilizate pot fi integrate rapid, investitiile dumneavoastra anterioare fiind protejate, dar si pregatite in mod ideal, pentru viitor.