Retail / Horeca — February 7, 2016 at 8:34 am

Solutia de Queue Busting de la RBC

by

2015-08-31_queue-busting
Asteptare la casele de marcat

Adio cozilor interminabile de la casele de marcat!
Lunga asteptare de la casele de marcat este principalul motiv de nemultumire al clientilor din retail.

RBC propune clientilor sai o solutie eficienta pentru reducerea timpului de asteptare de la casele de marcat. Propunerea RBC nu modifica procesele interne ale retailerului, ci vine cu o instalare usoara si intuitiva in cadrul sistemelor deja existente.

Cum se intampla intreg procesul?
Operatorul de Queue Busting dotat cu un terminal portabil cu aplicatia instalata vine in intampinarea clientilor cu cosuri sau carucioare care asteapta deja la cozile de la casele de marcat si le propune scanarea produselor inainte sa ajunga la casa. Operatorul scaneaza codul de bare de pe cardul de client sau cardul de queue busting pentru deschiderea bonului, apoi incepe scanarea tuturor produselor din cos. Produsele scanate ajung in pungi ce vor fi sigilate de catre operator. La final, clientului i se inmaneaza cardul cu care va ramane in asteptare la aceeasi casa pentru plata sau se va indrepta catre casa speciala de queue busting, daca aceasta exista in magazin.

La POS, casiera scaneaza cardul clientului, moment in care in aplicatie se descarca toate produsele scanate anterior. Clientul nu mai trebuie sa faca nimic altceva decat sa plateasca si poate sa plece.

Cu ajutorul solutiei de queue busting de la RBC, timpul de asteptare scade semnificativ prin eliminarea scanarii produselor la casa de marcat, iar experienta clientului este una mult imbunatatita.