Data Center / Storage — February 7, 2016 at 4:16 pm

Synology® anunţă RackStation RS2416+/RS2416RP+

by

Synology anunţă lansarea modelului RS2416+/RS2416RP+, o soluţie de stocare NAS cu 12 bay-uri, ce oferă fiabilitate, integritate şi scalabilitate cu până la 24 de unităţi.<

synology
Synology RackStation RS2416+

Având suport pentru noile fişiere de sistem Btrfs, RS2416+/RS2416RP+ oferă metadata mirroring şi checksums, garantând astfel un nivel ridicat pentru disponibilitatea şi pastrarea datelor. Capturi de tip snapshot pot fi realizate automat la o frecvenţă de câteva minute, permițând întreprinderilor să se întoarcă în timp și să recupereze versiuni mai vechi de fișiere și foldere. Atunci când echipamentul este dotat cu memorie extinsă, aceste capturi pot fi stocate în număr de până la 256* zilnice, săptămânale sau lunare.

” Întreprinderile mici și mijlocii au nevoie de o soluție de stocare cababilă să evolueze odată cu ele, asigurând în același timp că documentele anterioare, înregistrările, precum și alte date importante sunt protejate împotriva erorilor umane sau hardware neprevăzute. Dotat cu mecanisme avansate ce oferă integritate şi protecție a datelor, noul RS2416 + / RS2416RP + este alegerea ideală pentru stocarea datelor sensibile deţinute de o companie,” a declarat Michael Wang, Product Manager la Synology Inc.

RS2416+/RS2416RP+ este echipat cu un procesor quad-core, motor de criptare AES-NI, 2GB RAM (cu posibilităţi de extindere până la 6GB), precum şi optimizare pentru scrierea/citirea pe SSD. În plus, faţă de cele patru porturi Ethernet adiţionale dotate cu support failover şi Link Aggregation, RS2416RP+ include şi o sursă de alimentare redundantă, pentru a maximiza durata de funcţionare şi continuitatea mediului de lucru.

RS2416+/RS2416RP+ este alimentat de DiskStation Manager (DSM), cel mai avansat sistem de operare web-based pentru NAS-uri.
Synology a fost votat ca si castigator al distincţiei “PC Mag Business Choice “, primind cel mai mare punctaj în fiecare categorie a testului, acesta incluzând fiabilitate, satisfacţie, valoare şi probabilitatea de a fi recomandat.

Aflati mai multe despre RS2416+/RS2416RP+, vizitând https://www.synology.com/products/RS2416+

* Atunci când NAS-ul este echipat cu 2GB RAM, capturile sunt limitate la un număr de 64,.