Business — February 8, 2016 at 12:29 pm

ELKOTech anunta parteneriatul cu Panasonic Automotive

by

vrla_lc-group_shadow_cmykELKOTech Romania anunta semnarea unui parteneriat de distributie cu Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe GmbH. Cu ocazia semnarii noului contract, ELKOTech Romania devine distribuitor oficial al bateriilor Panasonic VRLA, urmand ca acestea sa fie incluse in ofertele companiei in cursul lunii curente.

“Completam portofoliul de solutii de electroalimentare cu un brand care este lider mondial in materie de baterii si acumulatori speciali si care a reusit sa impuna noi standarde in industria de profil. Semnarea parteneriatului cu Panasonic pentru distributia in Romania a bateriilor VRLA este parte a strategiei ELKOTech Romania de a oferi partenerilor sai solutii complete si dedicate, de ultima generatie. Bateriile Panasonic VRLA sunt utilizate in variate domenii de uz general, tehnic sau profesional, ca necesitate de baza in construirea de solutii specializate”,
 a declarat Gabriela Gheorghe, director general ELKOTech Romania.

Bateriile Panasonic VRLA sunt baterii reincarcabile plumb-acid de capacitate mare, performante si fiabile. Toate modelele dispun de o serie de elemente de siguranta si tehnologii care le protejeaza impotriva supraincarcarii, vibratiilor si socurilor mecanice. Bateriile dispun de carcase etanse, special construite, care permit utilizatorilor sa le foloseasca in orice pozitie, fara a exista riscul de aparitie a scurgerilor.