Mobilitate — February 8, 2016 at 7:13 am

Seria ASUS Transformer Book Chi

by

 

asus1Seria Transformer Book Chi, o familie de dispozitive 2-in-1 detașabile, cu sistem de operare Windows, oferă confortul unui laptop ce se transformă instant într-o tabletă. Transformer Book Chi dispune de o arhitectură Intel Core M fără ventilator pentru performanță uimitoare, ce oferă utilizatorilor libertatea de a lucra și de a se distra oriunde, oricând.

Gama Chi cuprinde trei modele:
– T300 Chi cu diagonala de 12.5 inci – motorizat de cele mai noi procesoare Intel Core M pentru performanță remarcabilă;
– T100 Chi este un model compact cu diagonala de 10.1 inci cu o autonomie suficientă pentru întreaga zi;
– T90 are o diagonală de 8.9 inci fiind deosebit de ușor și puternic pentru productivitate în mișcare.

Toate modelele au un ecran IPS clar și luminos, cu o rezoluție WQHD 2560×1440 pixeli pentru imagini vii și detaliate. Flexibilitatea și puterea noului Transformer Book Chi garantează funcționarea mai eficientă fără a fi necesară transportarea unor dispozitive voluminoase.
Tastatura confortabilă, cu taste foarte ergonomice este conectată prin Bluetooth și are o rază de acțiune de până la 20m.
Seriile Transformer Book Chi utilizează ecrane IPS îmbunătățite, cu tehnologie ASUS TruVivid, ce oferă unghiuri largi de vizualizare, claritate și luminozitate. Având rezoluții de până la 2560×1440 pixeli (WQHD) și o densitate de 235ppi utilizatorii se vor bucura de o grafică clară și detaliată.

Proiectarea superioară și software-ul inteligent oferă un sunet imersiv, bogat și puternic, fără distorsiuni, cu voce clară și o gamă largă de frecvențe.

Procesoarele Intel cu eficiență incredibilă le permite utilizatorilor de Chi să se bucure de autonomie extinsă pe întreaga zi, fără compromis în privința performanței. Eficiența ridicată și managementul termic avansat îi permit modelului Chi să renunțe la ventilator. Designul inteligent, fără ventilator, determină funcționarea silențioasă, păstrând totodată performanțe mai ridicate decât cele altor dispozitive echipate cu Intel Core M.

Stocarea SSD, ultra-rapidă, este utilizată în toate modelele Chi – oferind performanțe ce sunt de până la 9 ori mai rapide decât cele ale hard disk-urilor tradiționale – astfel încât utilizatorii să petreacă mai puțin timp așteptând și mai mult timp pentru activități productive sau distractive. Transformer Book Chi dispune de conectivitate USB 3.0, rapidă și convenabilă – prin portul USB Tip B – pentru transferuri de date ce sunt de zece ori mai rapide decât USB 2.0.

Pentru a completa eleganța modelului Transformer Book Chi, a fost creată o gamă specială de accesorii practice. Stiloul Active Stylus permite utilizatorilor să scrie, să deseneze și să noteze oriunde pe ecran, oferind o senzație similară unui creion, precum și funcții care resping atingerile accidentale ale ecranului cu palma.

Chi TriCover este husă magnetică, ce oferă protecție completă portabilului, devenind un stand multimedia ce menține dispozitivul la un unghi perfect pentru orice tip de divertisment. Pe husă există, de asemenea, un suport pentru stiloul electronic.

Chi Case se prezintă ca o protecție ingenioasă, din două piese, ce oferă o acoperire completă pentru tableta Chi și tastatură, permițând în același timp ca cele două să se detașeze una de alta. Fabricată din materiale plăcute la atingere și dispunând de deschideri pentru porturi și conectori, Chi Case menține liniile suple ale dispozitivului în timp ce oferă protecție.

Noile produse sunt așteptate pe piața românească spre sfârșitul primului trimestru al anului, prețurile aproximative fiind următoarele:
ASUS Transformer Book T90 Chi – începând cu 1649 lei (TVA inclusiv)
ASUS Transformer Book T100 Chi – începând cu 2349 lei (TVA inclusiv)
ASUS Transformer Book T300 Chi – începând cu 3449 lei (TVA inclusiv)