Transport/Travel — February 11, 2016 at 4:54 pm

Camera video Axis pentru supravegherea transportului public

by

axisAXIS P3905-RE este o camera de exterior, compacta si rezistenta la socuri, proiectata special pentru supravegherea video in mijloace de transport, autobuze, tramvaie, metrou, masini si alte vehicule. Modelul completeaza seria P39-R.

Camera AXIS P3905-RE a fost testata intr-o serie variata de scenarii, trecand cu brio testele IP6K9K, funcţionand optim chiar si in conditii dificile in care au fost declansate vibratii, socuri, lovituri si schimbari de temperatura. De asemenea, integritatea camerei nu a fost afectata la contactul cu apa.

“Seria AXIS P39-R este proiectata special pentru vehicule, oferind imagini de inalta calitate in rezolutie HDTV si o stocare performanta, conform cerintelor tot mai mari ale clientilor. Printre caracteristicile speciale se numara si detecţia actelor care au ca scop blocarea senzorului sau vandalizarea carcasei cu vopsea, pentru reducerea sau inlaturarea vizibilitaţii. Modelul vine integrat din fabrica intr-o cascasa robusta de exterior, oferind astfel un raport eficienta/cost optim si o instalare facila. AXIS P39-R este un model ideal pentru autobuze, tramvaie, camioane si vehicule de urgenta. In plus, suporta formatul de imagine vertical, Axis Corridor”, a declarat Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communications.

AXIS P3905-RE vine cu lentile de 6 mm care ofera un camp de vizualizare orizontal de 55°, optimizat pentru utilizarea tipica in supravegherea vehiculelor. Daca este necesar un camp de vizualizare mai larg, carcasa permite, de asemenea, schimbarea lentilelor si folosirea unora de 3.6 mm, care ofera un camp vizual orizontal de 87°.

Toate camerele AXIS P39-R sunt disponibile fie cu un conector RJ45 fie cu un conector M12.

Pentru camerele AXIS Q2901-E / Q2901-E PT Mount se asigura suport prin cea mai larga baza de aplicatii software de video management prin programul de parteneriat Axis Application Development Partner Program si AXIS Camera Station. Camerele includ suport pentru AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System si ONVIF pentru integrarea usoara a camerei in sistemele existente si pentru dezvoltatorii care pot propune alte capabilitati inteligente pentru aceste camere.