Hardware — February 11, 2016 at 5:10 pm

Crește portofoliul Axis de soluții video de reţea dedicat IMM-urilor

by

axis1Axis şi-a extins portofoliul de produse dedicat IMM-urilor, lansând AXIS Camera Companion. Soluţia este compusă din: software-ul AXIS Camera Companion versiunea 3 şi un card de 64GB pentru stocarea materialului înregistrat, denumit AXIS Surveillance microSDXC™.

Pentru o stocare optimă a conținutului video, noul card AXIS Surveillance microSDXC de 64GB combină experiența de piață și cunoștinţele tehnologice avansate ale companiei SanDisk, cu expertiza avansată în materie de sisteme de securitate a companiei Axis.

Sistemele cu 1-4 canale Axis Camera Companion necesită soluţii de stocare edge de mare performanţă. Datorită capabilităţii camerelor de reţea şi video encoderelor Axis să înregistreze direct pe un card SD se elimină nevoia de a dispune de o soluţie de stocare centralizată. AXIS Surveillance microSDXC beneficiază de o garanţie de 3 ani.

Software-ul AXIS Camera Companion transformă camerele Axis în adevărate soluţii de supraveghere (compuse în general din 1~4 camere şi cu suport pentru până la 16 canale). Noua versiune, AXIS Camera Companion 3, introduce Axis Secure Remote Access, o caracteristică care elimină nevoia de a configura router-ul şi de a redirecta manual un port. Astfel, instalarea şi comunicarea criptată dintre camere şi smartphone sau PC-ul client se realizează într-un mod facil.

Adiţional, AXIS Camera Companion 3 dispune de o interfaţă nouă, îmbunătăţită cu noi moduri precum trecerea instant la vizualizarea live view, pentru o experienţă de utilizare mai bună şi o folosire optimă a imaginilor furnizate de camerele 360 grade.