Hardware — February 11, 2016 at 8:00 pm

Noile dispozitive Dell XPS

by

allNoul portofoliu Dell de dispozitive XPS, inclunde laptopurile XPS 12 2-în-1, XPS 13 şi XPS 15. Această actualizare de portofoliu a fost proiectată pentru a oferi laptop-uri de tip consumer mai bune, care încorporează procesoarele Intel Core de generaţie 6 şi dotări hardware mai performante, totul fiind construit pentru obţinerea unei experienţe Windows 10 mai bogate.

Noile dispozitive XPS se pot mândri cu o serie de premiere şi de topuri de performanţe din categoriile lor de produse – serie care se întinde de la factori de formă revoluţionari la ecrane uimitoare, baterii cu viaţă lungă şi altele – menținând intactă tradiţia de a oferi cele mai bune experienţe de lucru cu computerul. Modelele XPS 13 şi XPS 15 încorporează materiale premium şi ultrauşoare, cum sunt fibra de carbon şi aluminiul, şi întreg portofoliul XPS dispune de opţiuni Corning® Gorilla® Glass NBT™ (disponibile doar pentru ecranele de tip touchscreen): În plus, paneluri cu detalii contrastante şi culori curate, precum şi de cele mai noi procesoare şi elemente de grafică, oferă îmbinarea perfectă între performanţe, mobilitate şi durabilitate. Înglobând aspecte selectate din seria de produse Latitude, laptop-urile XPS sunt uşor de gestionat şi vin cu cele mai bune caracteristici de securitate pentru echipamentele din clasa comercială.

Noul portofoliu XPS este atrăgător pentru utilizatorii intensivi, care au nevoie de îmbinarea perfectă dintre muncă şi distracţie, dispunând de caracteristici precum Thunderbolt™ 3, care permite docking-ul cu un cablu şi download-uri de până la opt ori mai rapide decât USB 3.0, precum şi de capabilitatea de conectare cu generaţia următoare de docking Latitude (care se vor lansa în 2016). În plus, laptop-urile XPS fac parte din protofoliul de produse cel mai prietenos cu mediul oferit de Dell, fiind proiectate cu materiale inteligente şi livrate în ambalaje reciclabile şi biodegradabile.

Creşteţi mobilitatea şi performanţele dispozitivelor XPS cu accesoriile Dell XPS Essential
Fiţi conectaţi, protejaţi şi permanent gata de lucru în plină mişcare, sau productivi la birou, cu accesoriile special construite pentru portofoliul XPS.
Dell Thunderbolt™ Dock – TB15: Încarcă şi conectează laptop-urile XPS la o singură sursă de energie şi date pentru perfomanţe maxime ale ecranului – până la trei ecrane Full HD sau două ecrane 4K – şi oferă transferuri de date mai rapide cu Dell Thunderbolt™ Dock cu cablu Intel® Thunderbolt™ 3. Va fi lansat în 2016.
Dell Dock – WD15: Încarcă şi conectează laptop-urile XPS la până două ecrane Full HD şi alte cinci periferice, şi permite performanţe video îmbunătăţite cu un singur cablu USB Type-C care furnizează energie electrică, Ethernet, audio, USB şi video. Va fi lansat în 2016.
Dell Power Companion: Alimentează şi încarcă laptop-urile XPS, împreună cu telefoane şi tablete în mişcare (12.000 mAh pentru XPS 13, 18.000 mAh pentru XPS 15). Extinde durata de funcţionare XPS 13 cu până la 10 ore suplimentare (8) şi durata de funcţionare XPS 15 cu până la nouă ore (9).
Dell Premier Sleeve : Menţine laptop-urile XPS 13 şi XPS 15 protejate cu ajutorul unui manşon subţire, care poate fi folosit independent sau în interiorul unui ambalaj. (S pentru XPS 13, M pentru XPS 15).
Dell Adapter – USB Type-C la HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0: Conectează XPS la dispozitive multiple – proiectoare, televizoare, ecrane şi Ethernet – cu o singură mufă. Va fi lansat în curând.
Dell Bluetooth Mouse – WM615: Combină performanţele ridicate cu un design inovator, care trece lesne de la confort la ultra-portabilitate şi creşte productivitatea folosirii în mişcare.

Accesoriu specific XPS 12:
Dell Active Pen:
Optimizat pentru a profita de caracteristicile de adnotare Microsoft® Edge.Se pot lesne face însemnări cu Microsoft® OneNote cu un singur click sau se poate capta conţinut cu două click-uri. Utilizatorii creativi pot folosi Bamboo Paper ca să-şi facă însemnări, să deseneze sau să întocmească schiţe, la fel ca în cazul hârtiei clasice.

Disponibilitate
XPS 15 va fi disponibil din 8 octombrie la Dell.com în Statele Unite începând de la 999 USD.
XPS 13 va fi disponibil începând cu 8 octombrie la Dell.com în Statele Unite începând de la 799 USD.
XPS 12 va fi disponibil în lunile care urmează. Preţul va fi cunoscut la lansare.