Hardware — February 11, 2016 at 5:34 pm

Noua variantă îmbunătățită a imprimantei termice de birou Zebra GT800

by

untitledGT800 este o imprimanta termica de birou, rapida si fiabila, ce ofera o gama larga de avantaje.

GT800 prezinta design compact si o durata lunga de viata. Este potrivita pentru un volum de tiparire mic spre mediu avand multiple posibilitati de conectare (USB, Serial + LPT in standard) si multiple optiuni de programare. Are un pret competitiv, este usor de folosit si de configurat sau de integrat cu sistemele existente.

Acest model Zebra tipareste atat prin transfer termic direct (DT), cat si cu ribon (TT). Are o viteza de 127mm/sec si o rezolutie de 203 dpi si poate utiliza atat riboane de 74m, cat si riboane de 300m, ceea ce duce la o scadere a cheltuielilor si la o utilizare mai indelungata a consumabilelor.

Imprimanta GT800 poate tipari pe o plaja larga de materiale – hartie (vellum, semi-lucioasa sau termosensibila), carton (in rola sau fan-fold), plastic (PP, PE sau PVC), textil (poliamida, resina, saten). Poate tipari monocrom, dar negrul nu mai este singura optiune – poate printa folosind riboane rosii, verzi, albastre, albe, aurii sau argintii. Poate fi programata si accesata prin limbajele de programare EPL2 sau ZPLII. Printeaza cu usurinta text, coduri de bare sau imagini, senzorii de prezenta eticheta pot fi setati pentru GAP, NOTCH sau BlackMark, iar imprimanta poate fi accesata cu usurinta de la o tastatura multifunctionala de tip Zebra KDU sau Zebra KDU Plus.

Imprimanta GT800 este ideala pentru urmatoarele activitati: etichetarea retetelor farmaceutice; etichetarea specimenelor in domeniul sanatatii; urmarirea pacientilor in domeniul sanatatii; etichetarea rafturilor; marcarea produselor; etichetarea mijloacelor fixe; etichetarea fisierelor.