Hardware — February 11, 2016 at 5:38 pm

Procesorul AMD APU oferă performanță pentru lumea eSports

by

kaveri-black-pibAMD a prezentat astăzi cel mai nou APU A-Series, A10-7870K, o reîmprospătare a gamei existente cu nume de cod “Kaveri”. A10-7870K oferă o experiență mai bună utilizatorilor, performanțe superioare, compatibilitate DirectX® 12 și caracteristici unice. De asemenea, noul procesor poate face față cu succes cerințelor de lucru actuale, și este proiectat pentru noul Microsoft Windows® 10.

Cea mai nouă iterație a familiei de APU-uri AMD A-Series oferă perfomanțe premium cu cele 12 nuclee de calcul integrate (4 CPU + 8 GPU). Puterea de reacție și de procesare a APU A10-7870K permite unui utilizator experiențe inedite alături de noul Windows® 10 dar și o cale ușoară pentru constructorii de PC-uri ce doresc actualizarea unui sistem la un preț accesibil. A10-7870K APU este disponibil acum, la un preț sugerat (SEP) de US $ 137, și prin constructorii participanți de sisteme.

“AMD face un pas important, prin lansarea APU-ului A10-7870K, oferind gamerilor posibilitatea de a experimenta jocuri asemeni profesioniștilor fără a avea cheltuielile adiacente”, a declarat Matt Skynner, vicepreședinte și manager general al Computing and Graphics Business Unit, AMD. “eSports rezprezintă sportul cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, având sute de milioane de posibili atleți, prin jocuri precum StarCraft II, League of Legends, DOTA 2 și Counter-Strike: Global Offensive. Cu noul APU A10-7870K, gamerii pot experimenta cele mai populare jocuri online fără a-și face griji referitoare la cerințele acestora.”


Cea mai bună experiență eSports si gaming online

– Procesorul AMD A10-7870K reprezintă cea mai bună soluție single-processor pentru jocuri online si eSports, oferind cea mai bună performanță în clasa sa – cu până la 48 de procente mai multe cadre pe secundă în cele mai populare jocuri online în comparație cu soluțiile mai scumpe formate din processor și placă grafică dedicate – si de 3x mai multă eficiență în DirectX® 12 decât produsele concurente.
– Gamerii se pot bucura de rezoluții 1080p în cele mai populare jocuri din lume cu setări ridicate, beneficiind de funcții pe care doar procesoarele AMD A-Series le pot oferi pentru a îmbunătăți experiența de joc. Funcțiile unice includ Virtual Screen Resolution (VSR) pentru o calitate superioară a imaginilor la rularea de jocuri in rezoluții mici, tehnologie AMD FreeSync™ pentru placere de joc pe ecrane compatibile FreeSync, aducând în acest fel specificații de top în PC-urile mainstream.
– Sunteți pregătiți pentru viitor cu suportul integrat pentru API-uri cu fire multiple de execuție cum ar fi DirectX 12, Vulkan™ și Mantle ce activează tehnologii avansate de gaming pentru performanțe ridicate și fidelitate vizuală, inclusiv combinarea de plăci grafice AMD Radeon™ R7 sau R9 pentru randări asimetrice disponibile prin intermediul funcțiilor DirectX 12 multi-adapter și multi-engine.