Hardware — February 11, 2016 at 5:44 pm

Rohde & Schwarz prezintă R&S FSWP analizorul ultra sensibil de zgomot de fază și tester VCO

by

47659_04_small_textimageNoul analizor de zgomot de fază și tester VCO de la Rohde & Schwarz permite măsurători foarte sensibile și foarte rapide de zgomot de fază. R&S FSWP permite utilizatorilor să măsoare cu ușurință surse in pulsație și zgomotul de fază rezidual al componentelor RF. In plus, instrumentul poate fi upgradat la un analizor de semnal și de spectru.

Cu noul tester de zgomot de fază R&S FSWP, utilizatorii pot măsura puritatea spectrală a surselor de semnal, cum ar fi generatoare, sintetizatoare și oscilatoare controlate prin tensiune (VCO), mai rapid ca orice altă soluție. Instrumentul high-end acoperă o gama de frecvență de până la 50 GHz și oferă o gamă dinamică de top. Zgomotul de fază extrem de scăzut al oscilatorului local cumulat cu intercorelații matematice poate face posibilă și măsurarea facilă a surselor de semnal care, în trecut, necesitau setări de testare complexe sau care nu puteau fi măsurate.

Datorită prelucrării complet digitale a semnalului, R&S FSWP efectuează măsurători complexe prin simpla apăsare a unui buton și are ecran touchscreen intuitiv. Poate măsura rapid și ușor zgomotul de fază al surselor de pulsuri, precum și zgomotul de fază rezidual în condițiile generate de impulsuri. R&S FSWP este ideal atât pentru industria aerospațială și de apărare cât și pentru industria automotive, de exemplu, pentru producătorii de componente radar si sintetizatoare. Datorită surselor de tensiune suplimentare, R&S FSWP este, de asemenea, ideal pentru măsurarea VCO (oscilatoare controlate prin tensiune) – în cercetare și dezvoltare și, datorită vitezei sale mare de măsurare, se poate folosi si în producție.

R&S FSWP poate fi upgradat la analizor de semnal și de spectru. Rohde & Schwarz este în continuare singurul producător care oferă o combinație a celor două soluții de măsurare într-un singur dispozitiv, ca si modelul predecesor, R&S FSUP.
Rohde & Schwarz a prezentat in avanpremieră noul R&S FSWP, în Phoenix, Arizona. Modelele FSWP8 și FSWP26 care acoperă gamele de frecvență de până la 8 și 26 GHz vor fi disponibile la sfârșitul verii 2015; modelul FSWP50 ce acoperă gama de frecventă până la 50 GHz va fi disponibil în toamna 2015.

Detalii suplimentare la:
Rohde & Schwarz Romania S.R.L.
Bd. Eroii Sanitari, nr. 89, Sector 5,
Tel / Fax: +40 21 411 20 13; +40 21 410 68 46
Email: rs-romania@rohde-schwarz.com
www.rohde-schwarz.com