Productie — February 11, 2016 at 8:32 pm

Westfleisch alege solutiile RBC de eficientizare a productiei

by

glm_e_40Compania Westfleisch dateaza din anul 2007 si are ca obiect de activitate cometul cu ridicata al carnii si produselor din carne. Compania a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 118 milioane lei si in prezent deruleaza un amplu program de investitii. Pentru extinderea proiectului, firma Westfleisch a investit anul acesta in achizitionarea a doua etichetatoare si doua verificatoare de greutate, marca Bizerba, de la RBC.

Etichetatorul GLM-E de la Bizerba ofera o cantarire flexibila, in functie de pret si etichetare, in vanzarea cu amanuntul, cat si in industrie. Acesta poate fi folosit ca un echipament de sine statatoare, cu alimentare manuala si, de asemenea, integrat in linii de productie automatizate deja existente, pentru etichetare complet automata. Echipamentul complet automatizat impresioneaza prin flexibilitate, robustete si design-ul atragator. Datorita gamei largi de componente hardware si software, sistemul poate fi extins pas cu pas, in conformitate cu cerintele clientului, mediul de productie si profilul de utilizator. Sistemul de etichetare este fiabil, robust, rapid si versatil, mai ales in situatiile in care cantarirea industriala si tehnologia de etichetare trebuie sa fie la capacitate maxima.

Verificatoarele de greutate CWE permit optimizarea asigurarii calitatii marfurilor preambalate. Sistemele CWE sunt instrumente eficiente de control ale proceselor din industrie si comert, capabile de manipularea intregului flux de ambalare. Ele clasifica produsele cu un nivel ridicat de precizie si le sorteaza in functie de clasa de greutate. Designul simplu si robust al acestora asigura mentenanta usoara si acuratete a operatiunilor pe termen lung.