Networking — February 13, 2016 at 4:15 pm

Allied Telesis încheie un parteneriat strategic cu Eurotempest pentru soluţii dedicate pieţei guvernamentale şi a apărării

by

bilan01Liderul în reţelistică se aliază cu furnizorul de produse şi sisteme IT de vârf pentru a asigura infrastructuri de comunicaţii de înaltă securitate

Allied Telesis, furnizor global de soluţii sigure IP/Ethernet de comutare, şi lider în industria de implementare şi furnizare de reţele IP Triple Play şi infrastructuri de reţea, anunţă un parteneriat tehnologic cu Eurotempest pentru deservirea segmentului de securitate al pieţelor europene legate de zonele guvernamentală şi apărare.

Eurotempest este una din puţinele companii din lume capabile să furnizeze echipament de comunicaţii conform cu cele mai stricte reguli TEMPEST, privitoare la asigurarea informaţiilor* şi infrastructuri securizate de comunicaţii, şi este deja foarte activă în zona geografică EMEA. Certificarea soluţiilor TEMPEST este controlată de agenţiile de securitate a informaţiilor şi de către departamentele de apărare ale câtorva ţări NATO.
Eurotempest oferă tehnologie de blindare a echipamentelor împotriva spionării sistemelor de informaţii prin intermediul scurgerilor, inclusiv a semnalelor radio sau electrice neintenţionate, a sunetelor şi vibraţiilor. Acest parteneriat tehnologic permite incorporarea produselor de reţea Allied Telesis în soluţiile Eurotempest.

dsc_1681
“Cybersecuritatea reprezintă un subiect critic, iar ca răspuns la cererile primite din partea partenerilor noştri, suntem încântaţi să anunţăm această alianţă cu Eurotempest. Deoarece această firmă dispune de capacitatea elitistă de a furniza echipament de comunicaţii TEMPEST, şi cum guvernele şi apărarea sunt pieţe verticale majore adresate de Allied Telesis (furnizând circa 30% din cifra de afaceri din EMEA), acest parteneriat tehnologic cu siguranţă va genera beneficii pentru ambele părţi şi va furniza soluţii de înaltă securitate pentru clienţii noştri,”
a  declarat Miodrag Sundic, Sales Director CEE Region al Allied Telesis.


“Eurotempest este mulţumit că a intrat într-un parteneriat strategic cu Allied Telesis. Acordul încheiat numeşte Eurotempest ca partener tehnologic exclusiv pentru îmbunătăţirile TEMPEST ale liniei complete de produse Allied Telesis, şi poziţionează produsele Allied Telesis în segmentul de înaltă securitate legat de pieţele guvernamentală şi de apărare – oferind o gamă completă de produse reţelistice adecvate folosirii în medii protejate. Produsele Allied Telesis sunt disponibile în versiunile certificate NATO SDIP-27 şi EU IASG pentru clienţii calificaţi. Abia aşteptăm să lucrăm împreună şi să culegem beneficii ca rezultat al acestei alianţe cu Allied Telesis,”
a spus Jos Martens, managing director, Eurotempest.

Echipamentele de comunicaţii TEMPEST care folosesc tehnologie Allied Telesis vor fi puse la lucru în scop demonstrativ în cadrul standului CB707 din salonul 5 al expoziţiei Eurosatory Defense and Security Exhibition din Paris, între 16 şi 20 iunie 2014. În stand va fi prezent personal de specialitate atât de la Allied Telesis, cât şi de la Eurotempest BV.
http://www.eurosatory.com/